Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Verlovingsringen in zilver voor hem & haar | Ideeën

Op zoek naar ringen in het zilver? In dit artikel geven we inspiratie over zilveren verlovingsringen voor hem en haar!

Aanzoeksring in zilver kiezen


Met een verlovingsring of trouwring kun je alle kanten op qua kleuren, vormen en diamantjes, je kunt zelfs kiezen voor een zwarte ring als je dat mooi vindt. Zilver is echter de meest gekozen kleur voor een verlovings- of trouwring. Een aanzoeksring in zilver kiezen is echter óók niet eenvoudig - er is zoveel keuze, dat het je duizelt.

Zilveren verlovingsring vrouw


In de meeste gevallen vraagt de man de hand van de vrouw en moet dus de man een ring voor de vrouw uitzoeken. Ben jij ook op zoek naar een zilveren verlovingsring voor je vrouw? Dan zou je kunnen kiezen voor een subtiel, charmant en chique model. De verlovingsring of aanzoeksring is vaak kleiner van stuk, omdat deze later gecombineerd wordt met de trouwring.

Eenvoudige verlovingsring kiezen voor mannen


Mannen dragen om die reden die hierboven werd genoemd vaak niet eens een verlovingsring. Mocht je als man wel graag een verlovingsring willen uitzoeken (of als jij diegene bent die je man ten huwelijk gaat vragen), dan zit je eigenlijk altijd goed als je een eenvoudige verlovingsring zou kiezen voor mannen. De meeste mannen vinden te veel blingbling en poespas niet nodig, maar dat kan natuurlijk altijd per persoon verschillen! Ga op je gevoel af, jij weet wat jouw partner het mooiste vindt.

Verlovingsring van zilver met diamant


Weet je zeker dat jouw partner een verlovingsring van zilver met een diamantje heel mooi vindt? Op dat gebied is er gelukkig heel veel keuze, binnen allerlei budgetten. Je kunt het eigenlijk zo gek maken als je zelf wil. Kijk wel goed naar het prijskaartje, want helaas is het niet standaard zo dat hoe simpeler de ring is, hoe goedkoper de ring is.

Zilveren ring is een betaalbare verlovingsring


Over het algemeen is een zilveren ring wel een zeer betaalbare verlovingsring. Zilver is het meest gekozen en erg gangbaar, er is veel keuze in. De prijzen variëren van enkele tientjes, tot enkele honderden euro’s en ook zeker wel duizenden euro’s. Zet de wensen van je partner op een rij zolang je die weet en zoek daarbij een mooie ring uit dat bij jullie budget past. Succes!

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation