Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Zeven voordelen van zonnige zomerbruiloften

Wanneer je gaat trouwen kun je zo veel verschillende keuzes maken. Welk seizoen wil je trouwen? Elk seizoen heeft

Zeven voordelen van zonnige zomerbruiloften

Zomervakantie


Er is een kans dat jouw bruiloft in de zomervakantie plaatsvindt. Dat is gemakkelijk, want je gasten zullen dan vrij zijn of zonder veel moeite vrij kunnen krijgen. Je gasten verwachten een groot feest en dit kan uitstekend, want iedereen heeft de dagen eromheen ook vrij. Bovendien ga je na je trouwdag lekker op huwelijksreis – en wat is lekkerder dan een reis in de zomer?

Humeur


Zon brengt vitamine D, en daar wordt iedereen blij van. Wanneer de zon langer schijnt per dag, krijgt iedereen meer energie en een beter humeur.

Het weer


Zelfs in het wisselvallige Nederland hoef je je in de zomer nauwelijks zorgen te maken over slecht weer. Geen paniek in de zonnige zomermaanden, volop genieten!

Fotografie


Poseren voor de foto kan op een natuurlijker manier wanneer het lekker warm is in plaats van steenkoud of nat. Vooral wanneer de bruiloft buiten gehouden wordt. Helder en natuurlijk licht is het beste licht voor de fotograaf. Bovendien zal je fotoalbum een zomerse, frisse uitstraling hebben.

Beach body!


Iedereen doet z’n best om er voor de zomer goed uit te zien in bikini en zwembroek. Dat geldt natuurlijk ook voor je bruiloft, ook al is deze in de winter en hoef je niet in bikini. Maar een lekker gezond en natuurlijk kleurtje is in de winter moeilijker te verkrijgen dan in de zomer. Een gezonde gloed is al gauw opgebouwd. Bovendien is het iets gemakkelijker om fit te blijven in de zomer dan in de winter, wanneer je toch snel neigt naar comfort foods. En zoals eerder gezegd, van vitamine D word je vrolijker, ook dat zie je terug in je gloed.

Buiten trouwen


Je kunt oneindig creatief zijn met je trouwlocatie, want slecht weer speelt toch geen rol. Elke buitenlocatie is mogelijk. In het bos, op het strand, met prachtige tenten,… je opties spreiden zich duidelijk uit in de zomer.

Menu


Oh my gosh. Aardbeien met room en cocktails van vers fruit, allerlei verse en frisse hapjes die de mond prikkelen en dan weer kalmeren, verfrissen en verkoelen, het kan alleen in de zomer.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation