Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Witte limo huren op bruiloft

Het trouwvervoer is één van de vele leuke dingen waar je een beslissing over moet maken tijdens de voorbereiding van de bruiloft. Vaak wordt er gekozen voor een mooie trouwauto. We kijken in dit artikel naar de voordelen van een limousine op de bruiloft.

Trouwvervoer huren

Als je voor een limousine hebt gekozen als trouwvoer, heb je niet alleen een hele stijlvolle maar ook een hele praktische en luxe keuze gemaakt. Een limousine kan het hele gezin naar de trouwlocatie brengen in stijl. Als jullie al kinderen hebben, kunnen deze prachtig meerijden. Je hebt in limousines alle ruimte om tegenover elkaar te kunnen zitten. Wel zo gezellig als je elkaar kunt zien, toch? Daarnaast is er in een limo ruimte voor een drankje tijdens de rit.

Ruimte te over

Naast het gezin is er in een limo vaak plek voor nog meer mensen. Een limo wordt dan ook vaak gehuurd door een groep. Jullie kunnen beslissen of bijvoorbeeld ook jullie ouders meegaan met het bruidsvervoer, of de bruidsmeisjes, of huur een limo speciaal voor de bruidsjonkers en getuigen. Je kunt ook de gasten laten ophalen of thuis laten brengen door de limousine.

Drankjes in de limousine

De rit naar de trouwlocatie zal niet heel erg lang zijn in de meeste gevallen, maar als je toch even moet zitten, kun je net zo goed genieten van een drankje. De limousine beschikt in de meeste gevallen over een koelkastje. Laat van tevoren weten wat je graag zou willen drinken in de limo. Vaak is dit een glaasje bubbels, maar een lekker vers sapje of een speciaal biertje zou ook kunnen. In overleg is er heel veel mogelijk. Op zoek naar een gave witte limousine om naar je bruiloft vervoerd te worden? Op onze website staan veel verhuurders van trouwauto’s die graag hun limousine verhuren aan jullie, met chauffeur! Dat is nog eens genieten.

tekst: Sanne van Bortel


Laat je rijden in een limousine

Niets zo belangrijk als een eerste indruk, toch? Maak op je eigen bruiloft de best mogelijke eerste indruk door aan te komen in een limousine. Natuurlijk rijd je niet zelf, nee, je láát je rijden. Er zijn veel mooie bruidsauto’s, maar niets zet de toon zoals een echte limousine. LEES MEER...

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation