Winterwonderland verlovingsfotoshoot in de herfst!

Een winterwonderland laat nog even op zich wachten in Nederland vrees ik – of komt helemaal niet – maar dat betekent niet dat je geen geweldige verlovingsshoot kunt houden. Wil je tijdens de kerst je verloving aankondigen? Dan is een herfstige verlovingsshoot dé manier!

Verlovingsshoot in herfsttaferelen


Wat een geluk hebben we met het weer gehad; wel herfstige taferelen, maar wel een temperatuurtje van tussen de vijfentwintig en dertig graden... Bijna niet voor te stellen. Nu het ietsje kouder is, maar nog steeds de zon regelmatig doorbreekt, is het ideaal weer voor een prachtige fotoshoot. Gebruik de kleuren die uniek zijn voor de herfst en die bovendien erg romantisch zijn. Er gaat niets boven een prachtige shoot waar de liefde van af spat. Dat is nog eens een mooi kerstcadeau voor je familie!

Wachter op de winter?


Wil je toch echt heel graag een winterwonderland, dan kan je wachten op de winter in Nederland. Of dat een witte landschap belooft, durft niemand te zeggen. Iedereen weet dat de Nederlandse winters meestal teleurstellend zijn. Je kunt even naar de buren gaan (lees: Duitsland), waar vaak wel veel sneeuw valt. Het kost wat meer tijd en moeite, maar dan heb je wel een fotoshoot met een wit landschap! Knoop er een wintersportvakantie aan vast om je verloving te vieren, dan sla je al twee vliegen in één klap. (Hey, elk excuus voor een romantische vakantie is er één, toch?)

Waarom een verlovingsshoot handig is


Een verlovingsshoot oftewel loveshoot is niet alleen heel leuk, maar ook heel handig. Zo kun je namelijk alvast je fotograaf leren kennen en checken of je wel een fijn gevoel bij hem of haar hebt. Vind je de foto’s mooi? Dan kun je deze fotograaf ook boeken voor je bruiloft! Daarnaast kun je de foto’s van de shoot gebruiken voor trouwkaarten. Handig! Daarnaast is het gewoon leuk om niet alleen de trouwerij zelf, maar ook de periode voorafgaand aan de bruiloft vast te leggen. Tijdens de verloving zijn jullie vaak helemaal hoteldebotel en hebben jullie nog geen stress van de bruiloft. Plus, niemand wacht op jullie, dus je hebt alle tijd voor een stel romantische kiekjes.

Geschreven door Sanne van Bortel


Herfst boudoir photoshoot voor jouw liefje?Mensen zeggen vaak dat je burgerlijk en saai wordt zodra je in het huwelijksbootje stapt. Niets is minder waar! Denk bijvoorbeeld eens aan een sensuele, super sexy boudoir photoshoot waarmee je jouw liefje verrast. LEES MEER...
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation