Welke stijl foto’s voor jullie trouwdag?

Tijdens jullie bruiloft wordt er door een bruidsfotograaf een heleboel foto’s gemaakt. Hartstikke gaaf om zoveel mooie foto’s te hebben van jullie trouwdag, maar naderhand moeten er toch keuzes gemaakt worden voor onder andere het trouwalbum en eventueel een paar foto’s aan de muur. Hoe maak jij keuzes in stijlen trouwfoto’s?

bruidsfotografie_stijl_foto_1

Verschillende soorten trouwfoto’s


Foto’s kunnen op verschillende manieren worden genomen, maar ook worden uitgeprint of afgedrukt. Denk aan glamourachtige foto’s, hele artistieke foto’s, zwart-wit foto’s, soft romantische foto’s... Ga zo maar even door. Er bestaan steeds meer foto-effecten en er zijn zo veel verschillende stijlen.

Welke stijl kies jij


Bedenk van tevoren goed welke stijl jij graag aan wilt houden en terug wilt zien in een album. Ga niet over één nacht ijs, want deze foto’s blijven je hele leven bestaan! Over twintig jaar vind je ze nog steeds prachtig en laat je ze graag aan iedereen zien.

bruidsfotografie_stijl_foto_3

Help jouw trouwfotograaf


Als je van tevoren weet op welke manier je foto’s wilt laten printen, dan kan dit nuttige informatie zijn voor jouw trouwfotograaf. Hij kan deze stijl in zijn achterhoofd houden en de foto’s daarop afstemmen. Daardoor passen de foto’s en de afdrukstijl perfect bij elkaar en krijg jij super geslaagde foto’s in je album of aan de muur.

bruidsfotografie_stijl_foto_2
Vraag altijd of de fotograaf ook een paar andere stijlen kan proberen tijdens het fotograferen, zo zit je altijd safe.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation