Welk trouwvervoer kies je?

Wanneer het woord ‘trouwvervoer’ valt hoor jij misschien al ergens in je hoofd het gekletter van hoeven en gehinnik, terwijl jouw aanstaande man al benzine ruikt en het geronk van motoren en heel veel pk’s (maar dan anders) in zijn hoofd hoort. Welk trouwvervoer past het beste bij jullie en welk trouwvervoer gaan jullie uiteindelijk huren?

Eigen trouwvervoer


In sommige gevallen hebben bruidsparen hun eigen trouwvervoer, omdat ze willen besparen op het huren van trouwvervoer of omdat ze gewoon zelf al een hele mooie auto hebben. Of de bruid heeft al jaren prachtige paarden en een koetsje waarmee jullie vervoerd kunnen worden. Het is natuurlijk hartstikke leuk als je jullie eigen trouwvervoer hebben, maar dat is in de meeste gevallen niet zo. Gelukkig zijn er heel veel bedrijven en professionals gespecialiseerd in trouwvervoer. Je kunt echt iets unieks huren, zoals een witte dubbeldekker (kunnen gelijk alle gasten meeliften!) of een prachtige Assepoesterkoets. Hoe dan ook: bij trouwvervoer gaat het om extremen en de auto of koets is altijd prachtig om te zien. Wanneer je toch kiest voor het motorische trouwvervoer, dan heb je nog veel keuzes te maken. Wil je een klassieke auto die heel veel stijl en klasse uitstraalt, of neem je toch liever die spetterende bolide die rokken doet opwaaien?

Trouwvervoer huren


Sommige bedrijven en professionals op het gebied van trouwvervoer hebben zelfs wel heel bijzondere auto’s beschikbaar. Bijvoorbeeld stokoude auto’s waarbij een handleiding of soms zelfs een chauffeur nodig is. Er wordt bij welk trouwvervoer dan ook altijd een proefrit gemaakt, want naast het exterieur moet de auto ook prettig aanvoelen en rijden. De bruid moet er gemakkelijk in en uit kunnen en het interieur mag best een beetje luxe zijn. Bovendien kan de bruidegom dan lekker even oefenen met rijden in zo’n aparte, mooie auto. Of je laat je rondrijden natuurlijk, ook heel luxe en romantisch!  Wil je meer trouwkoetsen zien? kijk hier

Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation