Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wat mannen zoeken in een relatie

Je kent vast wel de tips die ervoor moeten zorgen dat iemand verliefd op je wordt. Dingen zoals lekker ruiken, veel lachen, direct oogcontact, aanrakingen en oprechte interesse. Nadat je deze uitdaging hebt overwonnen is het goed om na te denken over een duurzame relatie en daarmee komen we op het punt: wat willen mannen nu eigenlijk in een relatie?

Probeer een man niet te veranderen

Een man is zoals hij is, daarom ben je op jouw partner gevallen. Als je jullie relatie een bepaalde vorm wil geven, werkt het niet als je een man wil veranderen. Vraag dus ook nooit ‘Waarom doe jij dat nooit?’. Het is effectiever als je een man vertelt wat je wel of juist niet wil in een relatie door aan te geven dat je iets heel leuk vindt of dat je iets juist niet bij jezelf vindt passen. Dat kan over grote onderwerpen gaan zoals het krijgen van kinderen, maar ook het aanpassen van de tuin kan je zo bespreken. Zodra je een man vertelt dat hij zich moet aanpassen, zal hij zich niet meer aangetrokken tot je voelen. Is hij dan niet goed genoeg zoals hij is?

Mannen willen een zelfverzekerde vrouw

Laat niet over je heen lopen door je partner. Mannen houden van een zelfverzekerde vrouw die ze kunnen respecteren. Als je lui gedrag accepteert, vinden mannen dit onaantrekkelijk, hoewel makkelijk. Ze willen liever iemand die hen zou kunnen verlaten om lui gedrag. Mannen houden van een uitdaging, dus wees niet bang om je partner uit te dagen. Houd voet bij stuk op een kalme en zelfverzekerde manier, blijf geloven waarin je gelooft en hij zal je daarom respecteren en bewonderen.


Lees ook Wat vinden mannen fijn in een relatie?


Geef elkaar de vrijheid

Zowel mannen als vrouwen hebben vrijheid nodig in een relatie. Zodra één van jullie niet kan doen wat je wil, zal de relatie stroef lopen. Iedereen heeft hobby’s waar hij van geniet en dit moet iedereen kunnen uitoefenen. Mannen worden gelukkig van een vrouw waarbij hij de dingen kan doen die hij leuk vindt, ook zonder haar. Toch waarderen zij ook een vrouw die duidelijk grenzen aan kan geven.

Positiviteit en volwassenheid

Mannen worden opgewonden van een gelukkige vrouw, nog beter als zij degene zijn die een vrouw gelukkig maken. Een vrouw met veel klachten en vrouwen die veel druk uitoefenen op mannen zijn een afknapper. Emotioneel gezonde vrouwen zullen niet klagen of druk uitoefenen op hun partners om te krijgen wat ze willen. Wanneer je praat met een man is het belangrijk om een positieve omgeving te creëeren. Mannen zijn gek op een vrouw die de sfeer kunnen oplichten. Hierdoor willen mannen meer tijd met je doorbrengen en een diepere connectie met je aangaan.


Lees ook Op welke leeftijd hebben mannen het hoogste libido?


Onvoorspelbaarheid is aantrekkelijk

De sleur is de grootste reden van break-ups over de hele wereld. Onvoorspelbaarheid is een bijzondere eigenschap die er juist voor zorgt dat mannen geïntrigeerd blijven. Ze raken soms geobsedeerd door vrouwen die met hen flirten en de volgende dag ineens niet meer willen praten. Mannen worden verliefd wanneer ze je niet zien en vrouwen worden juist verliefd wanneer ze je wel zien. Veel van de dingen die mannen intrigeren werken juist averechts voor vrouwen. Houd het simpel, geef hem de ruimte, leef je eigen leven en maak hem niet het middelpunt van je wereld. Dat maakt jou aantrekkelijk voor hem omdat niet elke keuze die je maakt om hem draait of van hem afhangt. Dat zorgt voor een fijn en vrij gevoel en is de sleutel van een lang en gelukkig huwelijk.

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation