Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wat de verloving zegt over jullie relatie

De tijd dat jullie bij elkaar zijn vóór jullie verloofd zijn, vertelt veel over jullie relatie. Zo vertelt de tijd dat jullie verloofd zijn ook veel over jullie aanstaande huwelijk. Benieuwd wat jullie verlovingstermijn zegt over jullie huwelijk? Lees dan snel verder!

Drie weken verloofd

Wow, dit is wel heel erg kort! Dit kan de indruk wekken dat jullie of héél enthousiast zijn, heel impulsief, gelovig of natuurlijk zwanger en dat er dus haast bij is.

Drie maanden verloofd

Wanneer je drie maanden verloofd bent, wek je de indruk dat jullie het graag simpel willen houden. En waarom zou je ook niet? De essentiële zaken van een prachtige bruiloft regelen jullie in een paar weken tijd. Geen stress en geen maandenlange zenuwen voor the big day. Ideaal!


Lees ook ➲ Verloofd? Asap trouwdatum vastleggen & trouwlocatie boeken!


Zes maanden verloofd

Elke bruid die zes maanden verloofd is voor ze het huwelijksbootje instapt, is down-to-earth en no-nonsense. Ze is niet geïnteresseerd in allerlei details en wil (en kan) de bruiloft niet tot in de puntjes regelen. Over de top kan vanwege de tijd niet, maar dat vindt ze niet erg. Ze is niet veeleisend en daar is haar toekomstige man heel gelukkig mee.

Een jaar of langer verloofd

Dit is de meest veelvoorkomende termijn wanneer het gaat om verlovingen. Jullie zijn dus erg traditioneel wat dat betreft. De kans is dan ook groot dat jullie beide families (van hem en van haar) betrekken bij het plannen van de bruiloft. Er is meer dan genoeg tijd voor allerlei inspiratie en creativiteit. Dit wordt dan ook een groots feest. Statistieken laten trouwens zien dat hoe meer mensen het bruidspaar betrekt bij het organiseren van de bruiloft, hoe kleiner de kans op een scheiding is!

Een aantal jaar verloofd

Gaat het ooit nog gebeuren? Wanneer je al een paar jaar verloofd bent, kan het gerucht zich verspreiden dat jullie nooit zullen trouwen. Misschien twijfelt één van de twee en is er onzekerheid over de relatie. Dat hoeft overigens helemaal niet zo te zijn: het kan ook zijn dat trouwen simpelweg niet voor jullie is weggelegd, ook al houden jullie ontzettend veel van elkaar. Onthoud: trouwen is een bonus en geen must.

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation