Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Verloofd? Asap trouwdatum vastleggen & trouwlocatie boeken!

Als je net verloofd bent (gefeliciteerd!), dan kan je direct aan de slag met het regelen van een aantal dingen. Met bepaalde aspecten moet je namelijk op tijd erbij zijn. Wat je als eerste moet regelen, lees je in dit artikel!

Vertel iedereen dat je verloofd bent

Het is heel happy nieuws en iedereen mag dat natuurlijk weten. Maak een post op Facebook en vertel dierbaren als eerste het blijde nieuws. Bedenk van tevoren goed wie je allemaal moet informeren, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat iemand wordt overgeslagen. Bepaalde familieleden kunnen het wellicht ook niet waarderen dat ze via-via het grote nieuws horen. Think personal!


Lees ook Zo haal je het meeste uit je budget voor je bruiloft


Bepaal het trouwbudget

Wat, nu al? Yep, echt zo snel mogelijk. Geld uitgeven aan de bruiloft gebeurt vroeger en sneller dan je lief is. Als je snel een budget vaststelt, is het gemakkelijker om in de gaten te houden hoe snel je in de buurt van je grens komt. Niet leuk, maar wel erg handig.

Bepaal de trouwdatum

In de meeste gevallen trouwen stelletjes ongeveer een jaar na hun verloving. Dan is er genoeg tijd om van alles te regelen (en die tijd is ook echt hard nodig, geloof ons). Bovendien worden heel veel trouwlocaties al ver van tevoren geboekt, omdat ze anders geen plekje meer vrij hebben.


Lees ook Een magische trouwdatum in 2025 vastleggen met volle maan


Welke trouwdatum gaan jullie kiezen?

Yay!! Je bent ten huwelijk gevraagd door de liefde van je leven! En nu? Wat is voor jullie de perfecte dag om in het huwelijksbootje te stappen?


Lees ook Vastleggen van een mooie trouwdatum in 2024


Neem een abo op een bruidstijdschrift

Of het nu offline of online is: trakteer jezelf op een abonnement van een trouwtijdschrift. Ook al is het om af en toe alleen eens even lekker te bladeren en inspiratie op te doen over de nieuwste wedding looks of prachtige styling van de trouwlocatie. En natuurlijk de jurk!

Boek een trouwfotograaf

Ook trouwfotografen zijn drukbezette professionals. Wees er op tijd bij om jezelf te verzekeren van een goede fotograaf.


Ga naar Bruidsfotografie Professionals


Boek een trouwlocatie

Zoals we al eerder in het artikel zeiden: trouwlocaties zijn altijd drukbezet. Boek op tijd de trouwlocatie van jullie dromen, zodat jullie zeker weten dat jullie terecht kunnen!


Ga naar Trouwlocaties


Verstuur trouwuitnodigingen

Lekker op tijd, vooral als je trouwt in de zomer. Veel mensen zijn dan misschien op vakantie als je de uitnodigingen niet op tijd verstuurt. Bij vroege uitnodigingen kunnen mensen rekening houden met jullie bruiloft!


Ga naar Trouwkaarten Professionals


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation