Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Vragen voor fotograaf bruiloft | Tips & tricks

Natuurlijk willen jullie je trouwdag laten vastleggen door een fotograaf, om straks tastbare herinneringen te hebben. In dit artikel geven we de beste tips voor vragen die je vooraf aan de fotograaf kunt voorleggen.

1* Vragenlijst meenemen bij kennismakingsgesprek fotograaf

Ga je kennismaken bij een fotograaf? Bedenk vooraf wat je wilt vragen en schrijf die vragen ook op. Zo voorkom je dat je ter plekke wat belangrijks vergeet.

2* Welke vragen stellen?

Natuurlijk vraag je hoeveel ervaring je fotograaf heeft met bruidsfotografie, wat zijn of haar stijl is en wat voor originele ideeën hij of zij heeft om jullie mooie dag vast te leggen. Vergeet de praktische zaken niet. Zoals zijn of haar beschikbaarheid op de trouwdag en hoeveel uur de fotograaf dan aanwezig kan zijn.


Lees ook Zo sta je altijd goed op je trouwfoto’s


3* Portfolio inzien van fotograaf

Vraag naar het portfolio van de fotograaf. Zo krijg je een goed beeld van de stijl en doe je inspiratie op wat je zelf zou willen.


Lees ook 5 tips voor spectaculaire trouwfoto's


4* Komt de fotograaf alleen of samen met een videograaf?

Willen jullie ook video’s of droneshots van jullie grote dag? Vraag of de fotograaf dit ook kan regelen of dat hij/zij samenwerkt met een videograaf. De twee professionals kunnen dan samen afstemmen wat ze in beeld brengen en wanneer.


Ga naar de beste Bruidsfotografen


5* Proefsessie houden met de bruidsfotograaf

Ben je nog een beetje onzeker of er een goede klik is met de bruidsfotograaf? Houd een proefsessie. Zo leer je elkaar al een beetje kennen en merk je snel genoeg of het soepel loopt. Zo voorkom je teleurstellingen op de trouwdag zelf.
Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation