Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

5 tips voor spectaculaire trouwfoto's

Een trouwdag is de dag van je leven waar je altijd op terug wil kijken. Het is namelijk een dag die je nooit wil vergeten. Naast dat het een prachtige herinnering is, wil je natuurlijk ook dat deze bijzondere dag op beeld wordt vastgelegd. Elk moment van de dag moet hierin worden meegenomen. Zo kan je ervoor kiezen om een trouwfotograaf in te huren of een videocamera op een rc truck te zetten die de hele dag rondrijdt. We delen graag 5 geweldige tips die ervoor zorgen dat jij de mooiste trouwfoto’s hebt. Zowel met als zonder trouwfotograaf.

Neem een vertrouwd persoon mee


Tijdens de trouwdag wil je natuurlijk dat jij en je geliefde op camera worden vastgelegd. Nog nooit hebben jullie er zo mooi en bijzonder uitgezien als tijdens deze dag. Dit zorgt voor de meest unieke en liefdevolle foto’s van jullie samen. Het is belangrijk dat deze foto’s van jullie samen ook erg spontaan zijn. Soms kan het lastig zijn om spontaan op de foto te komen. Een vertrouwd persoon die deze foto’s maakt, zoals een familielid of vriend of vriendin, kan hier al snel een mooie bijdrage in leveren.

Maak een lijst


Er zullen veel foto’s gemaakt worden, maar je wil natuurlijk ook nog genoeg tijd hebben om los te gaan op jullie feest. Het is daarom goed om van te voren een lijst te maken van foto’s die niet kunnen ontbreken. Zo ben je verzekerd van deze mooie beelden en kun je daarna met een gerust hart de dansvloer op.

De juiste locatie


Een belangrijke keuze die ervoor zorgt dat de mooiste foto’s worden gemaakt, is de locatie. Deze voorkeur verschilt natuurlijk per stel. Zo kan je gaan voor jullie favoriete plek in de stad of de mooie groene vlaktes van de weide. Ga voor een locatie waar jullie je beiden op je gemak voelen.

Camera


Een van de belangrijkste elementen voor de mooiste trouwfoto’s is de camera. Met alleen je smartphone zal je het namelijk niet redden. Voor deze speciale dag wil je het beste van het beste. Ga voor een camera met verschillende lenzen die op elke plek, met elk soort licht de mooiste plaatjes kan schieten.

Drone


Een drone zorgt voor de meest unieke plaatjes van jullie trouwerij. Bovendien schiet je hiermee de mooiste beelden vanuit de lucht. Een perspectief die niemand met het blote oog kan ervaren.

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation