Tips voor het kiezen van een trouwambtenaar

Een trouwambtenaar kan je ceremonie echt maken (of breken!). Denk dus goed na voor wie je kiest. De leukste trouwambtenaren vind je op trouwen.nl

bruidspaar is de ceremonie aan het beleven. en geven elkaar de ring om de vinger.

Welke babs past bij jullie?


De trouwambtenaar is behoorlijk bepalend voor de sfeer tijdens de ceremonie. Met zijn of haar speech ontlok je een lach en een traan. Hij of zij vertelt een grappige anekdote of een lief verhaal. Spreek daarom vooraf goed met jullie trouwambtenaar door welke ‘ingrediënten’ jullie belangrijk vinden voor de speech. Wat past bij jullie: een ceremonie vol humor en kwinkslagen? Of juist een ceremonie die traditioneel is en bol staat van de liefde?

Vragenlijst van de trouwambtenaar


De trouwambtenaar kan je ook een vragenlijst laten invullen: zo weet je zeker dat de meest belangrijke punten aan bod komen. Misschien wil je nog een overleden familielid aanhalen in de speech, of is er een rol weggelegd voor kids. Bespreek het allemaal met de trouwambtenaar zodat het echt jullie ceremonie wordt.

Neem de tijd


Hoe dan ook: neem de tijd voor het voorgesprek met de trouwambtenaar. Hoe beter hij of zij jullie leert kennen, hoe meer persoonlijk de ceremonie wordt.

Klik?


Twijfel je of deze trouwambtenaar het voor jullie is, vraag dan nog een andere persoon voor een voorgesprek. Soms heb je zonder duidelijke reden een klik of antiklik met iemand. Voel je zo’n antiklik, laat je dan nooit overhalen om jullie te laten trouwen door deze persoon!

Meer dan 50 trouwambtenaren


Laat je inspireren! Allerlei soorten trouwambtenaren (meer dan 50!) staan op trouwen.nl: https://trouwen.nl/trouwambtenaar

Tekst: Daphne Doemges-Engelen


Advertentie
trouwambtenaar mildred nijhove doe een echtpaar trouwt.
Fotocredit: Trouwambtenaar Mildred Nijhove

Zoek niet verder, en laat mij diegene zijn die zich zeer vereerd zou voelen om samen met jullie van deze mooie dag een magische en bíjzondere herinnering te mogen maken.

Let Love Rule
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation