Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Stralende bruid worden? Stop met sportchallenges

Sommige vrouwen lijken geen moeite hebben met gezond eten en vijf keer in de week sporten, maar het gros van de vrouwen sport nu eenmaal niet zo veel en houdt wel van een simpele maaltijd zo nu en dan. Hoe kan je dan een stralende bruid worden binnen enkele maanden? Onze tip: stop met al die sportchallenges als het niet bij je past. Dit kan je wél doen.

Stralende bruid worden? Stop met sportchallenges

Kies een sportchallenges die bij je past


Als sporten je ding is, go for it. Maar de waarheid is dat heel veel vrouwen moeite hebben met sporten en afvallen. Ze doen maar al te graag mee aan allerlei challenges, maar komen er achter dat het niet bij hun past. En logisch ook! Veel sportscholen hebben allerlei programma’s die alleen echte fanatiekelingen volhouden.

sportchallenges huwelijk

Relaxte sportchallenges


Veel beter kan je kiezen voor een sport die bij je past en die je echt leuk vindt, niet een sport waarbij je meedoet met de rest omdat het zo populair is. Hou je van rustige sporten? Kies dan voor yoga, zwemmen of wandelen. Dat is ook beweging – en daar gaat het om: bewegen. Gooi die challenges in de prullenbak en kies voor een nieuwe sport die je echt leuk vindt. Dan hou je het ook veel langer vol. Bonus: als je iets doet wat je leuk vindt, word je gelukkiger. Dat zie je ook aan de buitenkant! Voor een happy gloss maak je dus maar één goed voornemen en dat is: meer dingen doen waar JIJ gelukkig van wordt.

Stralende bruid worden? Stop met sportchallenges

Gezond eten én lekker eten


Een dieet vinden dat bij je past is lastig, vooral als je dit zelf probeert uit te zoeken. De meeste diëten zijn namelijk geschikt voor grote groepen mensen, maar als je al heel lang moeite hebt met afvallen, dan kan je beter naar een diëtist gaan. De diëtist maakt een plan op maat voor jou. Er wordt daarbij gekeken naar alle aspecten van je leven en naar de complete opbouw van je lichaam – het percentage vet, het percentage spieren, enzovoorts. Samen stel je een realistisch doel op en krijg je wekelijks tips over je eetpatroon en de huidige staat van je lichaam. Zo’n dieet is echt niet afzien: er is best ruimte om af en toe een cheat day te hebben of om uit eten te gaan. Begin met deze twee tips en je merkt dat je je binnen enkele weken een stuk beter voelt. Dat zie je ook aan de buitenkant. Zo word je met gemak een stralende bruid die lekker in haar vel zit!

Geschreven door Sanne van
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation