Welke.nl

Skip het trouwpak

Draag je nooit pakken en kijk je er tegenop om jezelf op je trouwdag dan toch in een pak te hijsen? Skip het pak, en kies voor een meer casual optie!

Durf


Hoewel een pak veel mannen prachtig staat, wordt niet iedere man blij van het dragen van een pak. Zeker als je het nooit draagt en niet bij jezelf vindt passen, is het niet per se nodig dat je op deze belangrijke dag dan met tegenzin een pak aantrekt. Durf een andere keuze te maken!

Show stelen


Tegenwoordig hoeft het allemaal niet meer zo formeel. Een romantische bruiloft met tuinfeest, een huwelijk in Ibiza-sfeer of een knalfeest op het strand: het zijn allemaal thema’s waar een pak echt niet nodig is om de show te stelen.

Chino met hemd


Een chino of pantalon met hemd erop is een prima alternatief. Je kunt de outfit nog sportiever en meer casual maken door er sneakers onder te dragen. Met nette schoenen wordt het wat meer chique.

Jacquet


Een jacquet is een goede optie als je net even wat anders wil. Kies het jacquet in de kleur van de broek of laat het juist goed contrasteren.

Bretels


Bretels kunnen een grappig element zijn om je outfit wat minder standaard te maken.

Hoed


Ook een leuk idee om je look helemaal af te maken: ga voor een pet of hoed.

Kort


Trouw je in de zomer en past het bij de sfeer van jullie dag, dan kun je zelfs kiezen voor een korte broek en overhemd. Lekker casual!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation