Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Sexy time tijdens de bruiloft

Het feit dat je gaat trouwen is erg leuk en spannend, soms zo spannend dat je gewoon even stoom moet afblazen tijdens de bruiloft. Als je echt niet kunt wachten tot de huwelijksnacht, zijn er mogelijkheden om er even tussenuit te piepen gedurende de grote dag. Het belangrijkste is dat het discreet gebeurt... Lees hier hoe je dat doet!

Bekijk de trouwlocatie goed

Wanneer jullie de trouwlocatie van jullie dromen bekijken, neem dan ook de tijd of maak eventueel een tweede ronde om te kijken naar geschikte plekken om jullie even terug te trekken zonder dat iemand het merkt. Denk aan een grote garderobe of een kamer waar je je gezicht even kunt poederen. Het is niet alleen heel handig om deze plekken in je geheugen te prenten, het is ook nog eens heel opwindend!

Gebruik een codewoord

Het zal iedereen opvallen wanneer jullie elkaar flirterige blikken toewerpen en dan ineens verdwijnen voor een aantal minuten. Ook al denken jullie dat het heel onopvallend gebeurt. Spreek daarom een codewoord af dat niet al te recht voor z’n raap is. De één verlaat dan de kamer en de ander volgt iets later. Bedenk of je samen terugkomt of ook apart. Dat jullie veel samen zijn gedurende deze dag is niet zo gek, maar wees je wel bewust van hoe je eruit ziet na een heet onderonsje.

Timing is alles

Het is natuurlijk niet handig als je ineens vertrekt op een moment waarop iedereen aandachtig naar jullie kijkt. De beste momenten om er even vantussen te gaan is tijdens het omkleden (als dat voorkomt) en vlak na de dans met bruidsvader of bruidsmoeder. Vlak na deze dans letten weinig mensen op het bruidspaar, want dit is het moment dat de dansvloer voor alle gasten geopend wordt.

Draag geen ondergoed

Het hangt natuurlijk af van welke bruidsjurk je draagt, maar jullie sexy time gaat een stuk gemakkelijker als je geen ondergoed draagt. Bovendien is het idee van ontbrekend ondergoed heel erg opwindend.

Benadruk ‘vluggertje’

Dit gaat het vlugste vluggertje worden dat je ooit hebt gehad. Er is niet veel tijd voordat iemand opmerkt dat jullie beiden missen en de kans dat iemand jullie betrapt is ook aanwezig. Dat maakt het natuurlijk allemaal wel een stuk spannender. Als jullie langer dan tien minuten weg zijn, valt het op en dan kan je maar beter een goed excuus hebben. Veel plezier!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation