Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Regen op je trouwdag? Zo heb je er geen last van

Niemand zit te wachten op regen, zeker niet op je trouwdag! Maar… na regen komt zonneschijn. Met deze tips maak je er het beste van.
Regen op je trouwdag

Regen op je trouwdag... Plan B?


Ga je buiten trouwen, dan realiseer je dat het altijd mogelijk is dat het gaat regenen. Ook al trouw je midden in de zomer! Zorg voor een plan B. Een tuinfeest is daarom niet compleet zonder tent, en een schilderachtige locatie aan het strand heeft meestal ook een binnenruimte. Check de voorspellingen en buienradars en beslis tijdig of het feest binnen of buiten wordt gevierd! Zo voorkom je dat jullie hals over kop met het hele gezelschap moeten vluchten voor regen.

Regen trouwdag haar

Regen op je trouwdag? Extra in de lak


Is er regen en wind voorspeld? Zorg dat er in je kapsel wat extra versteviging zit. Speldjes of wat extra lak, en je kunt er tegenaan.
Regen versieren trouwdag

Versieren met beleid


Wil je buiten versieren, zorg dan voor items die wel tegen een buitje gaan. Kies je bijvoorbeeld papieren slingers, dan zullen ze een regenbui misschien niet overleven, terwijl een stoffen slinger gewoon weer opdroogt.

Regen trouwdag fotografie

Bruidsfotografie


Druilerig weer kan het plan voor de foto’s danig in de war schoppen. Maar blijf positief! Je kunt juist creatief met de regen omgaan! Bijvoorbeeld door gebruik te maken van weerspiegelingen in plassen. Of druppels op de bloemblaadjes in beeld te brengen. Of koop knalroze regenlaarzen en maak ludieke beelden door die laarzen voor een paar foto’s onder je jurk te dragen.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation