Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Redenen waarom je regen wilt op je bruiloft

Ja, we zijn serieus. Er zijn écht redenen waarom je wel regen op je bruiloft zou willen. Natuurlijk zijn er ook genoeg redenen om geen regen te hebben, maar mocht er een bui overtrekken op jullie grote dag: doe er je voordeel mee!

Regenachtige trouwfoto’s

Als de regen ergens goed voor is, is het voor de trouwfoto’s! Als het regent, heb je namelijk een paraplu nodig en die staan altijd heel erg schattig op foto’s. Het is niet voor niets een gewild onderwerp voor menig fotoshoot. Kies een paraplu met vrolijke kleuren, juist helemaal doorzichtig of met een lieve, romantische tekst. Een andere reden om regen te omarmen op je bruiloft is dat het een excuus geeft om extra vaak te knuffelen. Regen is immers romantisch. Schuil samen voor de regen onder één grote paraplu of droog elkaar af als je in een plensbui bent beland.

Bruidsbloemen gaan langer mee

In de regen gaan de bruidsbloemen die buiten staan een stuk langer mee. Bovendien is een close-up van een bloem met druppels op de bladeren een romantisch gezicht. Ook de bloemen binnen profiteren van een regenachtige dag. De luchtvochtigheid is hoger en de temperatuur is lager, dus ook al staan ze niet in de directe regen, ze profiteren er wel van. En dat is te zien!

Regenbogen op de bruiloft

Wist je dat er eigenlijk altijd een dubbele regenboog ontstaat bij regen en zonneschijn? Het is er nooit ééntje, ook al zie je de tweede vaak maar heel vaag. Een regenboog is niet alleen magisch, maar ook heel romantisch, vooral als jullie ermee op de foto staan!

Daarnaast geeft regen en een regenboog geluk

Voor veel mensen is regen op de bruiloft het ergste wat er kan gebeuren. Regen staat echter in sommige landen voor vruchtbaarheid en wie wil dat nou niet? Ook is een beetje regen een geschenk uit de hemel (letterlijk!) voor degenen die lijden aan hooikoorts. Je hebt een stuk minder last van je allergie als alles bevochtigd is en dat is wel zo lekker ademhalen.

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation