Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Partyverhuur voor de bruiloft

Als je op een locatie trouwt die eigenlijk niet bedoeld is voor bruiloften, of als je op een trouwlocatie trouwt en nog een groot feest in de tuin wil geven, is het handig om je alvast te oriënteren op partyverhuur voor de bruiloft.

Partytent kopen of huren?


Tenzij je regelmatig feestjes geeft in jullie niet al te kleine achtertuin, is het niet verstandig om een partytent te kopen. Vooral een nieuwe partytent kost nog best wat geld, en je krijgt er ook geen mannetjes bij die voor je de tent opzetten en afbreken. Als je een partytent huurt, kan je ervoor kiezen om het bedrijf de tent op te laten zetten en afbreken, inclusief reiniging. Scheelt jou veel tijd, moeite en geld! Een partytent huren is vaak niet eens zo duur en al je gasten staan droog en uit de wind lekker te swingen op jouw bruiloft. Sommige partytenten zijn zelfs verwarmd, heerlijk voor late night gezelligheid met je dierbaarste gasten.

Houten ondervloer leggen


Vooral als de partytent op jullie bruiloft buiten moet komen te staan, is het handig om een houten ondervloer te leggen. Een houten ondervloer in de partytent zorgt niet alleen voor stabiliteit, het beschermt ook de onderliggende oppervlakte. Zo wordt het geen modderboel of kaalgelopen gras als jouw honderdtal aan gasten een keer of tien de tent in en uit lopen. Fijn voor de mooie schoenen en outfits van jezelf en je gasten. Dankzij een houten ondervloer wordt de partytent tevens rolstoelvriendelijk. Wel zo fijn!

Decor huren


Met alleen een partytent met fraaie vloer kom je er niet. Wat dacht je van aankleding van de partytent, ornamenten, versieringen? Een beetje decoratie en sfeer mag niet ontbreken op jullie grote dag, zeker niet in de partytent. Een decor huren is tegenwoordig een fluitje van een cent. Je bezoekt het bedrijf waar je het decor wil huren of surft op hun website en selecteert de decorstukken die je graag wil hebben. Deze kan je zelf ophalen of laten brengen. Vaak installeren ze ook nog alles voor je. Ready to party!

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation