Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Partycatering to the rescue!

Wanneer je bezig bent met het voorbereiden van je bruiloft, kan het allemaal nog wel eens hectisch worden. Dan is het fijn om te weten dat je altijd de hulp kunt inschakelen van de partycatering. De partycatering kan je op meerdere gebieden uit de brand helpen.

Totaalpakketje

Een bruiloft voorbereiden is een zware en drukke taak. Momenten om tussendoor te ontspannen zijn er dan ook nauwelijks. En waar je helemaal geen zin in hebt na de bruiloft, is opruimen! Gelukkig is daar ook de partycatering om je te helpen. Zij regelen alles, van de opbouw en aankleding van een ruimte en natuurlijk ook het afbreken en opruimen.

Alle hapjes en drankjes kun je ook aan hun overlaten. Vaak werkt een partycatering met verschillende pakketten en mogelijkheden, die ondanks vaste aantallen toch vaak zeer flexibel zijn in te delen. Je kunt de partycatering dus volledig naar wens invullen.

Bruiloft buffetten

Bij een partycatering denk je vast en zeker aan verschillende soorten buffetten. De partycatering regelt echter ook de invulling en aankleding van een ruimte, bijvoorbeeld met tafels en tafeldecoraties en –aankleding of andere manieren om een ruimte aan te kleden. Natuurlijk regelen ze ook de hapjes en drankjes of het warme eten op jouw bruiloft. Bij een partycatering is vaak van alles mogelijk. Je kunt kiezen voor een totaalpakket aan eten en drinken inclusief bediening, maar ook zonder bediening. De partycatering kan voor het drinken zorgen, maar ook voor bijvoorbeeld koude hapjes, taarten, minitaartjes, statafels plus aankleding, terrasverwarmers, high tea, zoet buffet, barbecue en toetjesbuffet.

De onderdelen zelf zijn vaak ook nog eens aan te passen. Bijvoorbeeld bij het minitaartjesbuffet of het zoete buffet alleen een bepaalde kleur taartjes en zoetigheden. Je kunt altijd wel vragen of de partycatering alle onderdelen naar een bepaald thema willen aanpassen. Het is immers jouw dag!

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation