Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Op deze manier wordt jouw huwelijksaanzoek een groot succes!

Jullie hebben het ontzettend leuk samen en hoe goed je elkaar ook kent, het huwelijksaanzoek blijft voor vele een moment vol met emoties en zenuwen die je niet helemaal onder controle kan krijgen. Maak je geen zorgen, dit hoeft zeker niet zo te zijn.

Huwelijksaanzoek tips & tricks:

Met de volgende tips wordt jouw huwelijksaanzoek een groot succes en geniet je van elk moment!

De locatie kiezen voor je huwelijksaanzoek

De locatie, wat is voor jullie beide een speciale plek om heen te gaan? Probeer bij jouw partner erachter te komen wat zijn/haar droomaanzoek is. Vraag bijvoorbeeld aan een vriend(in) van jouw partner om eens te beginnen over wat eigenlijk zijn/haar droomaanzoek is, of begin er zelf over op een tactische manier.

De verlovingsring uitzoeken

Wat is eigenlijk de ringmaat van jouw partner? En wat is zijn/haar favoriet? Soms staat de ringmaat in de binnenkant van een ring. Maar je kunt het ook slimmer aanpakken. Als jullie samen naar de stad gaan kijk dan van te voren of er een juwelier in de buurt is waar jullie langs kunnen lopen. In de etalage liggen vaak wel ringen en probeer erachter te komen wat zijn/haar favoriet is.


Ga naar Trouwringen professionals


Plan van aanpak voor je aanzoek

Zorg dat alles goed van te voren geregeld is. En misschien wel nog belangrijker, dat het één grote verrassing blijft voor jouw partner. Maak een timeline op papier met alle details. Zijn er meer personen die je helpen bij het aanzoek? Spreek alles goed door zodat het voor iedereen duidelijk is wat zijn of haar taak is.

Schrijf een stukje over jullie relatie op papier

Voordat de woorden ‘wil je met mij trouwen?’ uitgesproken zijn, is het leuk om daarvoor een briefje achter de hand te houden met een mooi stuk over jullie relatie. Het aanzoek is tenslotte jullie moment en maak daar gebruik van. Verklaar de liefde en haal leuke herinneringen op uit jullie relatie.

Zorg dat het huwelijksaanzoek wordt vastgelegd met een fotograaf

Nu heb je al zoveel moeite gedaan voor de perfecte locatie, de juiste sfeer en het plan van aanpak ligt klaar. Niks houdt jou meer tegen. Het zou zonde zijn om dit moment waar jij zoveel bloed, zweet en tranen in hebt gestoken zomaar voorbij te laten gaan zonder het vast te leggen. Regel een fotograaf of iemand die het vastlegt voor een mooi filmpje. Probeer een locatie uit te zoeken waarbij diegene zich goed kan verstoppen, of juist op het moment zelf opeens tevoorschijn komt.

Schakel een proposal planner in

Een proposal planner is een persoon die hulp kan bieden bij mannen/vrouwen die een huwelijksaanzoek willen gaan doen. Misschien heb je al een origineel huwelijksaanzoek in gedachte,


Lees ook Een huwelijksaanzoek op kerstavond?


maar geen idee waar je moet beginnen met organiseren? Of juist geen idee wat jullie droomaanzoek nou eigenlijk is? Een proposal planner brengt jullie relatie in kaart en verzameld informatie, om vervolgens een passend huwelijksaanzoek voor jullie te creëren.


Ga naar Weddingplanner professionals (proposal planner)


Blog op Trouwen.nl

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation