Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Een huwelijksaanzoek op kerstavond?

Ben je van plan om binnenkort je geliefde ten huwelijk te vragen? Uit onderzoek blijkt dat kerstavond de populairste dag van het jaar is voor een huwelijksaanzoek! Ook op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag gaan veel mannen (of vrouwen) op één knie.


Deze conclusies komen voort uit een onderzoek onder 10.000 Britten. Ook Facebook merkt op dat de feestdagen een populair moment zijn om je geliefde te vragen. Uit een analyse van de relatie-statussen op de site bleek dat van de 2,6 miljoen verloofden op Facebook, dertig procent in november en december verloofd is. Na kerstavond, eerste kerstdag en nieuwjaarsdag, blijkt ook Valentijnsdag een populaire dag om een aanzoek te doen.

Kerstcadeau


Waarom de winterse feestdagen zo geliefd zijn om een huwelijksaanzoek te doen, daar zijn de onderzoekers het nog niet over eens. Sommigen denken dat een verlovingsring als kerstcadeau goed uitkomt, terwijl andere onderzoekers verwachten dat een aanzoek in de winter een goede timing is voor een zomerse bruiloft.

Jullie moment


Mocht je dus een aanzoek plannen de komende feestdagen, weet dat je niet de enige bent. Maak er helemaal jullie eigen moment van!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation