Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Muziek tijdens het taart aansnijden

Het aansnijden van de taart is één van de bijzondere momenten tijdens de trouwdag. Dat moment kun je nog extra speciaal maken door een nummer te kiezen dat bij jullie past. Of creëer een nieuwe herinnering door een vrolijke of romantische song te draaien op dat moment!

Muziek bij binnenkomst bruidstaart

Muziek roept altijd emoties op. Voor het aansnijmoment kun je daarom kiezen voor een nummer dat voor jullie speciaal is. Maar je kunt ook een nieuwe herinnering creëren door een song te draaien die past bij het moment. Bijvoorbeeld een nummer met in de tekst vaak de woorden ‘sweet’ of ‘sugar’. Dat staat symbool voor het zoete moment van het aansnijden van de taart.

Fun songs

Wil je er vooral een knalfeest van maken? Ga dan voor een nummer waardoor de sfeer er direct in zit. ‘Raise your glass’ van Pink bijvoorbeeld is perfect om een swingende toast op uit te brengen. En bij ‘Happy’ van Pharrell Williams blijft niemand op zijn stoel zitten. ‘I gotta feeling’ van Black Eyed Peas laat ook weinig van de verbeelding over: het wordt een geweldige avond!

Check de playlist!

Zoek je nog meer inspiratie? Deze site heeft maar liefst 54 passende nummers op een rij gezet. Daar zit er vast eentje tussen waar jullie beiden vrolijk of ontroerd van raken.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation