Muziek op je bruiloft

Een bandje of een DJ? Best een moeilijke keuze aangezien vreselijke muziek best een naar tintje aan het feest kan geven.

bruiloft_dj_trouwen_44
Je kan voor een groot gedeelte een play-list afspreken met de band of DJ, maar om nu alles te verzinnen wat er gedraaid gaat worden is wellicht ook wat veel. Dus het is verstandig om goede afspraken te maken. Wat willen jullie wel maar vooral, wat absoluut niet.

bruiloft_dj_trouwen_22
Een DJ in combinatie met een artiest is ook nog een optie, erg origineel en een super openingsknaller. De dansvloer zal bij een goed optreden binnen een mum van tijd vol staan.

bruiloft_dj_trouwen_55
Voor het ultieme effect zijn er ook nog dansers te huren die met een flashmob alle kaken doen openvallen. Uiteraard moet je er wel voor zorgen dat jullie bij de openingsdans het ultieme middelpunt blijven. Ga lekker op dansles en laat iedereen versteld staan.

bruiloft_dj_trouwen_33
Een DJ of band die tussendoor verzoekjesnummers speelt, doet het ook altijd goed. Vaak komen dan de heerlijke ‘scheur uit je panty’ en ‘zing de longen uit je lijf’ nummers dan voorbij.

bruiloft_muziek_trouwn
Wil je het echt spannend (en low budget) maken, kun je natuurlijk ook een aantal aanwezigen vragen om een half uurtje muziek te draaien. Pas dan wel op voor de melancholische, dronken tante die maakt wellicht wat vreemde keuzes.

Geschreven door Saskia Baggen
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation