Mooie ronde billen kweken voor in je trouwjurk

Trek die strakke joggingbroek maar weer aan en trommel het nummer van je veel te knappe coach maar weer op! We gaan ons hard inzetten om bruiloftsbillen te kweken. Wat dat zijn? Prachtige, ronde billen zodat je trouwjurk prachtig uitkomt op de grote dag!

bruiloftsbillen kweken trouwjurk

Biloefeningen


Oefeningen voor de billen – dat klinkt intensief. En dat is het ook wel, maar je kan al een prachtig resultaat bereiken als je elke dag dertig van deze oefeningen doet. Voor het slapen gaan of juist vlak nadat je bent opgestaan, dat maakt niet uit. Hoe vaker je de oefeningen herhaalt, hoe sneller je resultaat ziet! Zo weet je zeker dat jouw billen een prachtige bolle, strak getrainde vorm hebben wanneer je ingesnoerd wordt in je trouwjurk.

bruiloftsbillen kweken trouwjurk
Oefening nummer één: de squat. Squatten is de laatste tijd heel populair onder vrouwen, het moet dé biloefening van het jaar zijn. Na zelf drie setjes van dertig squats te hebben gedaan kunnen we uit ervaring spreken: je voelt het. Helaas zie je het resultaat een stuk minder snel. Maar we houden vol!

bruiloftsbillen kweken trouwjurk

Work it!


Iedereen wil sexy zijn in haar trouwjurk op haar trouwdag. Daarvoor moet er wel moeite gedaan worden (helaas). Als ik met chocolade eten slank kon worden, trust me, ik zou het doen. Maar ook ik wil een mooi lichaam en naast squatten is ook de hip thrust een ongelooflijk effectieve oefening. Je ligt hierbij op je rug met je handen naast je lichaam en je benen negentig graden gebogen, voeten plat op de grond. Je duwt je heupen omhoog en laat ze weer zakken, maar je raakt de grond niet. Doe dit drie keer vijftien keer, drie keer per week en laat die sexy ronde billen maar komen!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation