Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Moederdag vieren in de sauna

Neem je moeder lekker een dagje mee naar de sauna voor moederdag! Op moederdag zet je jouw mams in het zonnetje en bedank je haar voor het feit dat ze jouw moeder is, een rol die ze elke dag geweldig vervult.

Met je moeder naar de sauna

Moeders vinden het heerlijk om hun kinderen te zien, of het nu moederdag is of niet. Een cadeau dat je samen kan doen, vinden ze dan ook veel fijner dan een presentje voor hen alleen. Daarom is een dagje sauna of wellness zo heerlijk! Even moeder-dochter-tijd, quality time voor jullie tweetjes. Zo kan je ook een persoonlijk dankwoordje doen aan je moeder. Geniet samen van een paar heerlijke massages of breng uren door in verschillende stoom- en bubbelbaden. Laat je verwennen door een voedzame maaltijd tussen de middag en een borreltje in de avond. Heerlijk ontspannen keren jullie weer huiswaarts.

Pedicure en manicure voor moederdag

Wil je gaan voor de volle wellnesservaring? Boek dan ook een manicure en pedicure tijdens jullie bezoekje aan de sauna. Je kunt zelfs een massage nemen én je voeten laten verzorgen op hetzelfde moment. Je moeder hoeft aan helemaal niets te denken en kan even lekker haar hoofd leegmaken. Als dochter ga je natuurlijk mee voor de gezelligheid, want alleen in de sauna is ook maar zo alleen.

Sauna bezoeken op badkledingdag

Is je moeder niet echt het saunatype? Er bestaan ook badkledingdagen in elke sauna, waarop je lekker in je badpak mag rondlopen. Veel mensen houden er niet van om in hun blootje rond te lopen of om anderen zo te zien. Een badkledingdag is dan de oplossing voor degenen die wel graag de sauna zouden willen bezoeken, maar liever niet uit de kleren gaan. Als je moeder niet van de warmte of van baden houdt, kan je natuurlijk ook enkele massages boeken en een manicure en pedicure laten doen. Daarmee kan je ook een dag vullen en aan het eind van de dag voel je je als herboren!

Tekst: Sanne van Bortel


Moederdagtip: ga brunchen met je (schoon)moeder

Ga je dit jaar trouwen? Dat is natuurlijk ook een heel spannende gebeurtenis voor je moeder en schoonmoeder. Nodig de dames uit voor een gezamenlijke brunch om samen alles te bespreken voor jullie grote dag. Ga bijvoorbeeld komende Moederdag brunchen op jullie trouwlocatie. Zo kunnen jullie al een voorproefje krijgen van de sfeer op de plek waar jullie elkaar het ja-woord geven! LEES MEER...

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation