Moederdagtip: ga brunchen met je (schoon)moeder

Ga je dit jaar trouwen? Dat is natuurlijk ook een heel spannende gebeurtenis voor je moeder en schoonmoeder. Nodig de dames uit voor een gezamenlijke brunch om samen alles te bespreken voor jullie grote dag. Ga bijvoorbeeld komende Moederdag brunchen op jullie trouwlocatie. Zo kunnen jullie al een voorproefje krijgen van de sfeer op de plek waar jullie elkaar het ja-woord geven!


Een gezellige brunch met je moeder en schoonmoeder; het is niet alleen een leuk Moederdagcadeau, het verstevigt ook nog eens jullie band. Daarnaast kun je het zien als een bedankje voor alles wat de moeders voor jullie doen.

Wat heb je nodig?


Voor een geslaagde brunch heb je niet zoveel nodig; met een beetje geluk is het heerlijk weer en kunnen jullie in de tuin brunchen. Dek de tafel met zorg en haal lekker verse sapjes, heerlijk fruit, een frisse salade… Of bak zelf heerlijke brownies en muffins en zet een quiche in de oven. Ben je geen keukenprinses? Neem de moeders dan mee voor een brunch buiten de deur.

Brunchen op trouwlocatie


Er zijn natuurlijk tal van locaties waar je kunt brunchen, maar dé toplocatie voor jullie gezamenlijke brunch is de plek waar je straks het jawoord gaat geven. Hoe leuk is het om daar met je moeder en schoonmoeder alvast uitgebreid de sfeer te proeven. Dat is niet alleen gezellig, maar ook heel nuttig. Je doet er samen inspiratie op, kunt kijken hoe de medewerkers jullie welkom heten en proeft van de lekkerste gerechtjes. Als dat geen win-winsituatie is…!

Daphne Doemges-Engelen


Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation