Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Modetrends voor mannen die gaan trouwen in 2023

Ben je een man die komend jaar gaat trouwen? Dan ben je hier aan het goede adres. In dit artikel hebben we het namelijk over modetrends voor mannen die gaan trouwen in 2023! Benieuwd naar de laatste looks? Doe dan hieronder inspiratie op.

Een trouwpak met brede schouders


Fit zijn is de laatste jaren erg trending, maar als je dat niet bent, moet je soms een beetje bluffen. Mede daarom zijn in 2023 trouwpakken met brede schouders hét ding. Spreekt een trouwpak met brede schouders jou ook wel aan? Pas op dat je niet voor té breed kiest, anders ziet het er juist weer gek uit. Een goede schoudervulling is niet te opzichtig en past perfect bij jouw lichaam.

Dandy mode look accessoires


Mocht je de trouwpakken trends enigszins volgen, dan heb je misschien de volgende term al eens voorbij zien komen: dandy. Dandy trouwpakken zijn - mede dankzij het succes van de serie Peaky Blinders - enorm populair de laatste jaren. Denk hierbij aan een mooie hoed, pochets en natuurlijk manchetknopen. Wil je helemaal à la Peaky gaan, kies dan ook voor een zakhorloge.

Lang colbert voor de bruidegom


Volgend jaar zal op elk trouwfeest wel het lange colbert te zien zijn, zowel bij de bruidegoms als bij de gewone bruiloftsgasten. En dat is ook helemaal niet gek, want een lang colbert is hartstikke chique en perfect voor een bruiloft. Bovendien kun je dit kledingitem ook nog eens op een normale dag aan. Wel zo fijn.

Kleuren: Nudes, zwart, beige tinten


Qua kleuren in trouwpakken zien we volgend jaar heel veel nude, zwart en beige tinten. Enkele jaren geleden was het patroontje en een gek kleurtje in de mode, die trend lijkt nu geweken en plaats gemaakt te hebben voor de effen trouwpakken met nude, zwarte of beige tinten. Wat is jouw favoriet?

Wet look kort haar


Last but not least: het kapsel voor de bruidegom. Korte kapsels met een wet look zullen we in 2023 veel terugzien. Heb je heel lang haar? Dan kun je de wet look beter skippen - dit geeft al snel een vet beeld. Natuurlijk hoef je niet mee te gaan met de kapseltrend, een bezoekje aan de coupeuse doet al wonderen!


Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation