Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Kies de mooiste verlovingsring!

Als jouw vriendje op z’n knieën gaat en een prachtig doosje tevoorschijn tovert en deze opent, hoef je de vraag al niet meer te horen om te weten wat er gebeurt. Maar... wat zit daar nou in dat doosje?

Zelf uitkiezen of een verrassing?

In de meeste gevallen kennen geliefden elkaar goed genoeg om te weten wat zij mooi vinden, maar in een aantal gevallen komt het voor dat iemand ten huwelijk gevraagd wordt met een ring die ze toch niet zo mooi vindt... Oeps. Kan gebeuren, geen probleem. De ring kan je naderhand nog wel inwisselen, maar toch maakt dat hét moment wel iets minder prachtig.


Lees ook Verlovingsringen in zilver voor hem & haar | Ideeën


Als je ja zegt, wordt de ring vaak om je vinger geschoven als teken dat je met elkaar wilt trouwen. En dan wordt er ook een foto gemaakt waarschijnlijk. Wat nu als je dat liever niet hebt? Toch maar zelf je verlovingsring uitzoeken of kies je voor de verrassing?

Waar let je op bij het uitzoeken van de ring?

Of je nu zelf je ring gaat uitzoeken of je laat je verrassen, iedereen kan tips gebruiken bij het uitzoeken van een ring. Een belangrijke gedachte om vast te houden is dat de ring in je budget moet passen. Als je al je spaargeld moet spenderen of andere activiteiten moet laten gaan of jezelf in allerlei bochten moet wringen om die ene ring te kopen, zoek dan nog maar even verder.


Lees ook Verlovingsring met diamant | Shoppen & inspiratie


Haar ideale ring beperkt zich niet tot één exemplaar, al voelt dat misschien wel zo! Kies je een ring met steen? Let dan op de vorm van de steen, de kleur, de helderheid en het gewicht. Dat zegt veel over de kwaliteit van de steen. Hoe weet je zeker dat de ring haar zal passen? Neem één van haar ringen mee die ze vaak draagt. Kan niet misgaan!

Indruk maken met de verlovingsring

Een verlovingsring is eigenlijk een soort moderne bruidsschat, waarmee je de bruid voor je wint (wat eigenlijk niet nodig is, want dit heb je natuurlijk al lang gedaan met je charmes en liefde). Toch mag een verlovingsring wel indruk maken. Niet alleen op je partner, maar ook op familie en vrienden.


Lees ook Welke verlovingsring kies jij?


Het is een teken van liefde en je kan maar beter laten zien dat je heel veel van je partner houdt. Dat drukt zich niet uit in de prijs, maar in het vinden van de juiste ring waarvan haar hart sneller gaat kloppen!
Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation