Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Huwelijksaanzoek doen op Valentijnsdag of op een andere romantische dag?

Ben je plannen aan het maken om een aanzoek te doen? Misschien wel voor Valentijnsdag of een andere romantische dag? Dan wil je zeker weten dat het een mooi aanzoek wordt. Dat vraagt wel enige voorbereiding en sommige punten van de voorbereiding wil je écht niet overslaan...

Goede voorbereiding aanzoek

Als je met het aanzoek een instelling hebt van ‘just go with the flow’ dan zou ik nog maar eens diep nadenken. Een aanzoek kan je maar één keer doen, doe het dan goed. Zonder voorbereiding een aanzoek doen is niet erg verstandig. De timing moet goed zijn en je moet wel weten wat je wil zeggen, anders kan zo’n aanzoek heel anders lopen dan je eigenlijk wil.


Lees ook Wat geef jij dit jaar aan je Valentijn? Wij hebben tips!


Té veel tips vragen

Een aanzoek is een heel persoonlijk iets en als je honderd mensen om advies gaat vragen met betrekking tot hoe je dit aan moet pakken, dan zul je waarschijnlijk honderd keer iets anders horen. Je kent jouw partner het beste en daarom moet je een aanzoek voorbereiden waar je zelf achter staat en waarvan je weet dat je partner het geweldig gaat vinden.


Lees ook Wat zegt jouw horoscoop op Valentijnsdag?


Niet te moeilijk doen

Ja, een aanzoek is een one-time-thing en op zich best belangrijk, maar maak het niet te ingewikkeld. Als er een gigantische operatie achter zit dan is de kans op fouten groter. Wil je het toch groots aanpakken, vraag dan om hulp. Vrienden willen je ongetwijfeld graag helpen bij het voorbereiden van een romantisch aanzoek.


Lees ook Het perfecte aanzoek op Valentijnsdag


Vergeet de ring niet

Om de hand vragen van je liefje is leuk en zo, maar vergeet niet de ring die je om de vinger van eerdergenoemde hand moet schuiven. Op zich wel een dingetje. En ja, er zijn veel meer mensen dan je denkt die dit vergeten!

aanzoek doen en fotograaf

Aanzoek op film of foto?

Bedenk voordat je het aanzoek gaat doen of je het wil laten vastleggen. Als je partner super verlegen is, dan kan je het beste kiezen voor een aanzoek waarbij alleen jullie twee aanwezig zijn. Doe je het in een drukkere omgeving, bijvoorbeeld in een restaurant bij een romantisch diner, laat iemand dan filmen. Die eerste reactie kan je namelijk nooit meer overdoen.


Lees ook Valentijnsdag vieren als je single bent


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation