Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Valentijnsdag vieren als je single bent

Je viert het of je vindt het onzin: Valentijnsdag. Misschien heb je er nooit iets om gegeven, maar als je recentelijk uit elkaar bent gegaan of juist al eeuwen single bent, is deze romantische dag vaak extra moeilijk als single zijnde. Of toch niet? Je kunt Valentijnsdag prima vieren als je single bent!

Bijna iedereen vindt Valentijnsdag onzin

Onthoud: er zijn heel veel mensen die Valentijnsdag onzin vinden. Het is dan ook een commerciële dag, waarop biljoenen euro’s en dollars worden uitgegeven aan de meest cheesy cadeautjes. Zelfs al zijn al je vrienden getrouwd, de kans is groot dat de meesten het niet echt vieren. Je wil het echter ook niet helemaal negeren, want dan denken mensen al snel dat jullie niet om elkaar geven (hoe dan?). Hoe dan ook, zeggen dat je iemand lief vindt met een cadeautje hoeft niet alleen op Valentijnsdag.

Blijf weg van sociale media op Valentijnsdag

Heb je het extra moeilijk met je single leven op Valentijnsdag? Blijf dan weg van sociale media. Mensen die een cadeautje krijgen op deze dag laten dit graag zien op sociale media, ook al wil niet iedereen meegenieten. Vooral niet als je ineens een foto van je ex ziet verschijnen met zijn nieuwe vlam. Doe jezelf een plezier en ga leuke dingen doen in plaats van op sociale media hangen.


Lees ook Lieve Valentijns cadeautjes


Leuke dingen doen op Valentijnsdag

Iedereen geniet blijkbaar van deze dag, dus waarom jij ook niet? Dat je single bent maakt helemaal niet uit. Trakteer jezelf op een wellnessdagje met een heerlijke massage of ga naar een leuke stad om een nieuwe outfit te shoppen. Sluit af met een leuke film in de bios onder het genot van een bak popcorn!


Lees ook Lieve Valentijnscadeautjes voor hem en haar


Zoek een single vriend(in) op Valentijnsdag

No need to be alone on Valentine’s Day! Het lijkt misschien of al je vrienden een relatie hebben, maar er is altijd iemand anders die ook nog alleen is. Stuur een appje of bel degene op om samen wat leuks te doen. Waarom zou je deze dag alleen doorbrengen? Boek een high tea of high wine of houd een filmavondje bij jou thuis en ga samen koken. Super gezellig!


Lees ook Sexy Valentijnscadeautjes voor hem en haar


Maak een volle planning

Geen zin in Valentijnsonzin? Blijf dan simpelweg druk. Zorg dat je niet eens tijd hebt om naar romantische dingen te kijken, naar vrienden die cheesy cadeautjes uitdelen aan elkaar en smoochy foto’s op Facebook zetten. Kies een nieuwe serie om te kijken op Netflix, trek erop uit, ga uit eten, lees een boek, probeer een nieuwe hobby uit. Voor je het weet is de dag voorbij en heb je weer een single Valentijnsdag overleefd.
Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation