Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Fotoshoot van je trouwringen

Manieren om je trouwringen te showen zijn er in overvloed. Niet alleen om aan te kondigen dat jullie gaan trouwen, maar ook voor de trouwringenfotoshoot na de bruiloft zijn deze ringhouders bij uitstek geschikt!

Manieren om je trouwringen te showen


Jullie trouwringen verdienen een prachtige ringdoos om in bewaard te worden op die schaarse momenten dat jullie even geen ring om je vinger hebben. Bijvoorbeeld tijdens de fotoshoot voor jullie ringen, waarbij de sieraden prachtig worden vastgelegd in een heel origineel ringdoosje. Op zoek naar mooie ringdoosjes? Zoek niet verder, wij hebben de meest originele en mooiste ringdoosjes op een rij gezet voor je:


♥︎ Vintage ringdoosje. Met glazen wanden, een koperen randje en klauwvoetjes heeft dit ringdoosje een ontzettende vintage look and feel. Poets het koper op tot het glanst of laat juist een beetje een oude look ontstaan.

♥︎ Boomstronkje. Neem een boomstronk en zaag ‘m doormidden. Het bovenste deel, de deksel van het ringdoosje, is natuurlijk dunner dan het onderste deel, waarin een uitsparing wordt gezaagd voor jullie ringen. Het dekseltje kun je laten graveren... Romantisch!

Bekijk ook Voorbeeld foto's trouwringen

♥︎ Boek met uitgesneden hartje. Zoek een oud of heel goedkoop boek dat dik genoeg is om een hartvorm uit te snijden. Plaats je ringen in het uitgesneden hartvormpje. De mooiste foto’s volgen vanzelf!

♥︎ Houten vierkantje. Een simpel, houten doosje met een prachtig fluwelen kussentje waarop jullie ringen rusten. Je kunt er ook gekleurde steentjes in doen en daar de ringen op leggen.


♥︎ Geometrisch ringendoosje. Een driedimensionale piramidevorm maakt een heel chique ringendoosje. Aan een haakje in het midden van de piramide hangen jullie ringen.

♥︎ De gouden snaai. Stiekem een Harry Potter-fan? Dan is dit ringendoosje echt iets voor jullie. In deze holle gouden snaai zit jouw trouwring verstopt. Magisch, toch?


♥︎ Schatkisje als ringendoosje. Kleine gouden pootjes en een glazen doosje met deksel dat bezaaid is met kleine steentjes. Op een kussentje pronken jullie ringen.

♥︎ Oesterschelp. Gek op de natuur en in het bijzonder de zee? Plaats jullie trouwringen op een oesterschelp. Kies voor een echte schelp of een kunstschelp met bijvoorbeeld een gouden laagje.

Bekijk ook Voorbeeld foto's ringen
♥︎ Miniatuurtuintje. Een keer iets anders: een ringdoosje met een mini-tuintje erin. Zoek groene mos uit en eventueel wat bloemetjes om jullie ringen op te leggen. Het doosje zelf is natuurlijk van hout. Dat past erg goed bij het mos en het gehele natuurthema. Heb je zelf nog geweldige ideeën voor ringdoosjes of manieren om jullie trouwringen te fotograferen? Laat het ons weten!

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation