Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Fotografie tip voor je bruiloft | Fotograaf

Foto’s vormen een blijvende herinnering aan speciale momenten. Daarom is het zeer belangrijk om vooraf goed na te denken hoe jullie de dag van jullie leven gaan vastleggen. In dit artikel helpen we je alvast op weg.

Gekke trouwfoto’s

Gruwelen jullie van ‘standaard’ trouwfoto’s en hoeft het niet braafjes? Ga dan voor gek! Doe inspiratie op via Pinterest of brainstorm met vrienden wat allemaal mogelijk is. Neem een grote tros kleurige ballonnen mee als eyecatcher. Of geef jullie hond een hoofdrol in de trouwfoto’s! Heeft iemand een drone? Vanuit de lucht ziet de wereld er net wat anders uit. Gegarandeerd dat je zo creatieve trouwfoto’s kunt maken. Nog een belangrijke tip: beweeg. Als jullie springen, rennen, dansen of knuffelen gebeurt er wat in beeld. Veel leuker dan als jullie naast elkaar staan te poseren. Als je durft kun je ook waterpistolen inzetten om wat leven in de brouwerij te brengen… !

Bijzondere foto’s van jullie bruiloft

Wil je echt wat bijzonders, dan is het zaak een professional in te schakelen. Doe eerst inspiratie op en bespreek jullie plannen met de fotograaf. Hij of zij kan jullie meestal nog andere voorbeelden laten zien van bijzondere trouwreportages. Zo kom je samen tot een plan wat bij jullie past en hoe jullie de mooie dag in beeld willen brengen.

Trouwfoto’s met de familie

Trouwfoto’s met de familie zijn niet alleen leuk voor nu; ze kunnen vooral ook voor later heel waardevol zijn. Als een naaste er niet meer is, is het heel fijn dat je nog die foto kunt koesteren van jullie samen. Leuk idee om drie generaties in beeld te brengen: laat de drie handen van de bruid, moeder en oma van de bruid samen fotograferen. Niet alleen een mooie manier om de trouwringen van de drie dames te laten zien, maar vooral ook het leeftijdsverschil en de drie generaties dat symbolisch te zien is. Een familiefoto hoeft sowieso geen statieportret te zijn. Laat iedereen in een hartvorm staan en maak met een drone een foto van bovenaf. Heb je een gave trouwbus gehuurd om jullie gezelschap te vervoeren? Laat iedereen vanuit de bus kijken terwijl jullie voor de bus in elkaars armen springen!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation