Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Een zelfstandige trouwambtenaar vinden die bij jullie past

Het is belangrijk dat je met jullie trouwambtenaar een echte klik voelt. Deze persoon leidt immers de ceremonie en is op dat moment bepalend voor de sfeer. Met deze tips vind je een zelfstandig trouwambtenaar die bij jullie past.

Hoe kies je een trouwambtenaar?

De keuze voor jullie trouwambtenaar maak je echt samen. Ga daarbij af op je gevoel, en voer in geval van twijfel altijd een kennismakingsgesprek met nog een andere trouwambtenaar. Hebben jullie een keuze gemaakt, maak dan al jullie wensen kenbaar in het voorgesprek. Wil je een speech vol humor? Of wil je liever dat de trouwambtenaar een verhaal over jullie liefde vertelt? Is er nog een speciale rol weggelegd voor de kids? Jullie mogen het zeggen! Hoe beter de ambtenaar jullie wensen kent, hoe meer persoonlijk de ceremonie kan worden. Zet de gemaakte afspraken altijd even op papier.

Wat doet een zelfstandige babs

Er zijn ook veel mensen die als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand in te huren zijn. Een BABS kan een ceremonie een extra bijzondere en persoonlijke touch geven.

De BABS op onze site werken door het hele land of richten zich specifiek op een regio.

Waar vind ik een trouwambtenaar

Wij nemen je met plezier al heel wat zoekwerk uit handen. Dus laat je inspireren door ons! Op ons platform presenteren zich allerlei soorten trouwambtenaren (en het zijn er meer dan 50: keus genoeg!).

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation