Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Doen! Pre fotoshoot met je trouwjurk

Laat je liever niets aan het toeval over? Kies er dan voor om foto’s van jezelf te laten maken in je trouwjurk voor de grote dag. Dan zie je precies hoe het totaalplaatje overkomt op beeld en kun je, indien nodig, nog aanpassingen doen voor de bruiloft.

Door foto’s van jezelf te laten maken in je trouwjurk, zie je precies hoe je zult stralen op jullie trouwdag. Maar je ziet ook waar het letterlijk en figuurlijk (misschien) knelt. Je ziet of de sluier steeds omwaait, of de jurk van achteren kreukt en of de schoenen die je zo zorgvuldig hebt uitgezocht in beeld komen. Kortom: je krijgt een heel goed beeld van jezelf in je jurk. En je ziet hoe de jurk op beeld overkomt als je zit, staat of loopt. Tegelijk is het goed om alvast te weten hoe je je in de jurk kunt bewegen, dan wordt de outfit meer vertrouwd voor jezelf.

In studio of op locatie


Voor deze pre-wedding-shoot kun je met de fotograaf afspreken in een studio of op locatie. Bespreek met de fotograaf welke poses je wel of niet wilt, welke sfeer je aanspreekt en waar je eventueel onzeker over bent. Denk er bijvoorbeeld aan of je wilt dat je decolleté goed in beeld komt of juist niet!

Haar, accessoires & sieraden


Tot slot is het goed om ook je haar en sieraden te dragen zoals je op de grote dag wilt; dan kun je ook het kapsel beoordelen en zien of de sieraden mooi uitkomen bij de jurk. Mocht je twijfelen over je kapsel, is dit het moment om nog eens goed na te denken en eventueel nog een ander bruidskapsel te proberen! Als je de foto’s ziet en indien nodig kleine aanpassingen kunt doen, geeft je dat vast een boost zelfvertrouwen zodat je op de bruiloft zelf tot in de puntjes verzorgd bent.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation