Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

DJ boeken op je bruiloft? 4 redenen waarom dit een goed idee is!

4 redenen om een DJ voor je bruiloft te boeken

Met een DJ op je bruiloft weet je zeker dat alle voetjes van de vloer gaan. Je kunt natuurlijk zelf een playlist opstellen en deze afdraaien, maar dit is in de verste verte niet vergelijkbaar met de performance van een professionele DJ. Dit zijn 4 redenen waarom het een goed idee is om een DJ te boeken voor jouw bruiloft.

dj boeken bruiloft

1. Een bruiloft DJ speelt in op de sfeer

Een bruiloft DJ weet als geen ander hoe muziek de sfeer kan beïnvloeden en andersom. De DJ speelt de hele avond door, zodat er geen pauzes vallen wat je vaak wel hebt bij het inhuren van een band voor je bruiloft. De muziek is afwisselend en leuk voor alle gasten, omdat er ook de ruimte is voor verzoekjes. Dreigen je gasten een beetje in te kakken? De DJ brengt de sfeer er volop in met de juiste muziek en wat toffe lichteffecten.

dj boeken bruiloft

2. Je hebt zelf veel invloed op de muziekkeuze

Wanneer je een DJ inschakelt, heb je zelf veel te zeggen over de muziek die wordt gedraaid voor en tijdens het trouwfeest. Hierdoor weet je zeker dat de muziek goed past bij het thema en de sfeer die jij neer wilt zetten. Een bruiloft DJ kun je daarnaast inschakelen voor alle locaties, zoals een kleinere trouwlocatie of zelfs bij je thuis wanneer je daar een feest wilt houden. Een DJ heeft namelijk maar weinig ruimte nodig en kan de geluidsinstallatie aanpassen op jouw trouwlocatie.

dj boeken

3. Een goede DJ heeft professionele apparatuur

Een professionele DJ neemt professionele apparatuur mee. Hierdoor geniet je van de muziek met de hoogste kwaliteit. Daarnaast verzorgen veel DJ’s een complete lichtshow en hebben ze vaak nog andere effecten om je mee te verrassen, zoals rook of een confettikanon. Hierdoor wordt jouw feestje echt anders dan anders en dat is natuurlijk wat je wilt hebben op de mooiste dag van jouw leven.

dj boeken bruiloftstyle=

4. Een bruiloft DJ is betaalbaar

Wanneer je een beperkt budget hebt en twijfelt tussen een band, een professionele bruiloft DJ of het zelf opzetten van een playlist, ga je natuurlijk ook de kosten bekijken. Er komt al genoeg kijken bij het regelen van de bruiloft, van de uitnodigingen tot het uitzoeken van de bruidsfotograaf. Over het algemeen kost een band het meest en hebben ze een aantal sets die ze spelen. De muziek van de DJ is een stuk afwisselender en je betaalt ongeveer 4x minder dan voor een band. Wel valt het aan te raden om echt voor een professional te gaan en niet het neefje van de buren in te huren. Een professionele DJ kan namelijk veel beter de sfeer van het publiek aflezen en soepel omgaan met verzoekjes. Daarnaast beschikken ze over de juiste (back-up) materialen. Wil je de alles zelf regelen? Dan kost het best wat tijd om goede muziek uit te kiezen voor een mooie complete avond. Als het mogelijk is, raden wij aan om een goede DJ te boeken, zodat alles perfect geregeld is en je er niet meer naar om hoeft te kijken.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation