Dieetplan om in je droomjurk te passen

Je hebt je droomjurk gevonden, alleen een maatje te klein... Het plan: je koopt ‘m en gaat er alles aan doen om erin te passen op de bruiloft. Maar wat als het niet lukt? Dan ben je vlak voor je bruiloft ongelukkig met een jurk die niet past en een dieet dat niet werkte. Dit is wat je wél gaat doen!

Droomjurk is een maatje te klein


De zoektocht naar de perfecte jurk is al moeilijk genoeg, vooral als je een maatje meer hebt dan je eigenlijk wil. En dan kom je ook nog dé jurk tegen in een maatje te klein... Wat ga je doen? Fanatiek sporten en diëten tot de bruiloft? Met een kans dat het niet lukt en dat je halsoverdekop een andere jurk moet zoeken die je misschien niet mooi vindt? Tijdens de voorbereiding van de bruiloft zal je veel stress ervaren en merken dat je weinig tijd hebt voor andere dingen in je leven, zoals sporten of gezond eten klaarmaken. Een snelle hap schiet er vaker bij in dan je lief hebt. Ons advies: zoek een jurk waar je je nu op dit moment lekker in voelt en waar je mooi in past en bespaar jezelf heel veel stress.

Trouwjurk vinden die geweldig past


Of je nou een baljurk, een a-lijn, een zeemeerminjurk of een andere soort jurk wil, houd niet te streng vast aan het idee dat je hebt van de perfecte jurk en probeer ook andere jurken uit. De kans dat je jouw droomjurk tegenkomt is zo veel groter.

Afvallen voor de bruiloft


Je kunt beter een jurk kopen die al geweldig zit en daar van genieten. Als je nog iets wil afvallen voor de bruiloft, heb je daar alle tijd en rust voor. Lukt het niet? Dan geeft dat helemaal niks, want een trouwjurk waarin je er adembenemend uit ziet heb je al. En geloof het of niet: je trouwt met iemand die je adoreert en je prachtig vindt zoals je nu bent. Je hoeft niets te veranderen als je dat niet zelf wil. Gezonder eten en meer bewegen is natuurlijk altijd goed, maar maak je doelen concreet en realistisch. Pak één gebied aan, een gehele metamorfose is niet haalbaar in de tijd die je hebt voor de bruiloft. Bovendien werkt een stabiele aanpak beter dan een crashdieet. Beter op je voeding letten is al de helft van het werk, en daar kan je partner heel goed bij helpen. Succes met het vinden van jouw droomjurk!

Sanne van Bortel


Welke jurk past bij je lichaam?


Of je nu klein of groot bent, breed of smal, met een grote cup of kleine; er is altijd een trouwjurk voor jou. Als je al weet wat voor een jurk mooi bij jou staat, ben je al een heel eind op weg. We bespreken verschillende lichaamsvormen en de mooiste jurk die daarbij past! LEES MEER...

Copyright © 2020
Webdesign door Pixel Creation