Welke.nl

De trouwfilm naast de foto

Soms best een lastige keuze: willen jullie een mooie trouwfilm of kiezen jullie toch voor een mooi album met prachtige foto’s?

bruidje_dansend_sluie_kr
Sommige bruidsparen kiezen voor beide, om zo absoluut niks te missen van hun eigen bruiloft. Als bruidspaar ben je immers erg druk met genieten en herinneringen zijn niet zo sterk als beelden. Investeer ook in een trouwfilm en leg jullie bruiloft voor altijd vast!videograaf_filmen_close_p

Alle mooie momenten


Mis geen enkel mooi moment meer dankzij de trouwfilm. Of eigenlijk dankzij de videograaf, want die moet alle speciale momenten weten vast te leggen. En bij de bruiloft is het vaak zo dat een moment zich geen twee keer voordoet. Zag jij dat stiekeme kusje tussen het kleine bruidsmeisje en bruidsjonkertje? De videograaf wel en dus jullie later ook tijdens de trouwfilm.

bruidsaccessoires_winter_oorbellen_l
Niets is leuker dan om een week na de bruiloft jullie trouwfilm te bekijken en te zien wat jullie toch nog allemaal hebben gemist. Dat mooie gebaar tussen twee van jullie gasten terwijl jullie in de koets zaten, de tranen van je ouders wanneer ze jullie uitzwaaien of verwelkomen. En heb je jezelf al eens goed van alle kanten bekeken in je prachtige jurk? Op de trouwfilm zie je al dit soort speciale momenten weer terug.De fotograaf kan immers ook niet elk moment meepakken. Wanneer je beide instanties inschakelt ben je ervan verzekerd dat je een totaalbeeld krijgt van jouw bruiloft.

Eindproductie


De beelden van de trouwfilm krijg je nooit te zien tot er een perfecte eindproductie klaarligt. De videograaf kan gelukkig vrij snel werken, ook al moet hij of zij heel erg veel beeldmateriaal verwerken, aanpassen, knippen, schuiven en monteren.

bruidspaar_fammilie_k
Soms moet er ook beeld hersteld of verbeterd worden. Maar wanneer de trouwfilm eenmaal klaar is, is het een juweel van een product. Iets dat je graag wil laten zien aan iedereen die je kent. De trouwfilm wordt jullie sterkste herinnering!

Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation