Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Budgettips: een hobbyvideograaf op je bruiloft

Een professionele videograaf inhuren is een duur geintje. En zoals we al eerder zeiden: zodra het om bruiloften gaat, lijkt de prijs nog weer iets omhoog te gaan. Gelukkig vind je op onze website veel videografen die voor een eerlijke prijs jouw bruiloft vastleggen. Wil je besparen op je bruiloft of heb je een beperkt budget? Denk dan eens aan een hobbyvideograaf.
hobbyvideograaf bruiloft details

Hobbyvideograaf inhuren

Een hobbyvideograaf is iemand die video’s maakt zonder dat het zijn beroep is. Dat betekent dat iemand dus niet ingeschreven is bij de KvK als zijnde videograaf en dus geen BTW en andere kosten hoeft door te berekenen. Dat is alweer een voordeeltje voor jullie. Vraag eens goed rond in de vriendenkring of iemand een persoon kent die zich bezighoudt met het maken en bewerken van video’s en of deze persoon misschien ook eens een bruiloft wil vastleggen. Een hobbyvideograaf heeft natuurlijk minder ervaring met het filmen van bruiloften dan een professionele bruiloftsvideograaf, maar dat betekent niet dat de kwaliteit slechter is.

hobbyvideograaf bruiloft budget

Prijs hobbyvideograaf

Welke prijs een hobbyvideograaf vraagt, verschilt per persoon. Misschien ken je diegene goed en rekent hij een vriendenprijsje. Misschien doet de hobbyvideograaf wel vaker een bruiloft en durft hij iets meer geld in rekening te brengen. Het is wel zeker dat je flink kunt besparen op je bruiloft met een hobbyvideograaf, want een professionele videograaf vraagt al gauw drieduizend euro voor een hele dag filmen. Duur hè! Gelukkig kan het dus goedkoper.

hobbyvideograaf bruiloft

Afspraken maken met de videograaf

Of je nou een hobbyvideograaf kiest of een professionele bruiloftsvideograaf, afspraken maken met elkaar is het belangrijkste onderdeel. Zonder duidelijke communicatie kan het zijn dat het eindproduct niet is wat je had gehoopt, en dat is natuurlijk altijd zonde van het geld, of je nou vijf euro betaalt of vijfduizend.

hobbyvideograaf bruiloft afspraken

Budgettips bruiloft

De beste tip met betrekking tot besparen op je bruiloft is dat je prioriteiten moet stellen. Wat vind je nou écht belangrijk op je bruiloft? Maak een lijstje met de dingen die je voorop stelt en streep dan de onderste 3 of 5 items weg. Daar hoef je helemaal geen geld aan uit te geven. Daar kan je al veel geld op besparen. Voor de onderwerpen die je wel belangrijk vindt kun je alternatieven zoeken, zoals een hobbyvideograaf.

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation