Bruiloftsovernachting in een AirBNB

Bruidssuites zijn zo overrated! Kies voor een prachtige AirBNB-overnachting op een sfeervolle plek en bespaar zo honderden euro’s op je overnachting. Voor je gasten is het ook een stuk gemakkelijker en goedkoper. Check hier de mooiste AirBNB’s voor je bruiloft!

Bruiloft vieren in AirBNB


Bij AirBNB kun je een huis huren of een trip boeken bij locals, dus niet bij grote touroperators. Je betaalt dus niet voor allemaal poespas zoals servicekosten. What you see is what you get. Daarom houden we zo van AirBNB! Een bruiloft vieren in een huisje dat je huurt is niet toegestaan, maar overnachten met je bruiloftsgasten kan zeker. Kijk alleen al even naar de mogelijkheden in Rotterdam. Het hemelt daar van de AirBNB’s, nachtclubs, kroegjes en cafétjes. En, niet te vergeten, trouwlocaties!

AirBNB in Rotterdam


Vanuit jouw trouwlocatie ga je naar een nachtclub of kroeg en als jullie zijn uitgefeest kunnen jullie zo doorgaan naar de AirBNB die jullie speciaal voor de bruiloft hebben afgehuurd. Zo staat er midden in Rotterdam een enorme villa met een eigen voetbalveld. Er zijn vijf slaapkamers die ruimte bieden voor zestien gasten. De woning is zo ruim opgezet dat iedereen lekker z’n eigen gang kan gaan, maar je kunt ook met iedereen samen ontbijten de volgende ochtend. Klinkt heerlijk, toch? Kies je dierbare vrienden en familie uit voor zo’n bruiloftsovernachting met z’n allen.

Bruiloftsovernachting op een boot


Wil je geen huis afhuren, maar gaan voor iets écht speciaals? Overweeg dan eens een overnachting op een boot. Via AirBNB kun je ook boten afhuren voor een nacht (of langer natuurlijk). Veel van deze boten hebben veel slaapplekken aan boord en zijn dus bij uitstek geschikt voor bruiloftsovernachtingen. In de ochtend ontbijt je natuurlijk met producten uit de zee; heerlijke verse vis en allerlei schaaldieren, verse salades en heerlijke versgeperste sapjes. Je kunt ook nog een eindje uit varen gaan de volgende dag. Het wordt hoe dan ook een huwelijksnacht om nooit te vergeten!

Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation