Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bijzondere trouwfilm van je bruiloft

Veel bruidsparen vragen zich af: wat is de toegevoegde waarde van een trouwfilm naast trouwfoto’s? Een goede vraag, en in dit artikel geven we je een aantal redenen om wel een trouwfilm te laten maken door een professional.

Bruidsfilm vs bruidsfotografie

In de meeste gevallen denkt het bruidspaar pas heel laat na over een trouwfilm. Of als er nog een beetje budget over is, wordt er pas gedacht over een bruidsfilm. Dat kunnen we wel begrijpen, maar jammer is het ergens wel. Een trouwfilm is namelijk een ontzettend mooie herinnering aan jullie trouwdag, voor vrienden en familie, maar ook voor de bruiloftsgasten die niet of slechts gedeeltelijk aanwezig waren op de bruiloft. Daarnaast brengt een trouwvideo veel meer emoties over dan trouwfoto’s. Dat komt natuurlijk ook omdat je beeld en geluid combineert, wat elkaar enorm versterkt.

Professional inhuren voor trouwfilm

Goed, jullie hebben besloten dat jullie een trouwfilm willen laten maken. Tijdens jullie zoektocht naar een professional die jullie aanspreekt (hebben jullie al tussen de professionals op onze website gekeken?), schrikken jullie nogal van de prijzen. Die zijn niet mals, hoewel het een goede prijs is voor het product. Twijfelend vragen jullie rond in de familiekring en familiegroep: is er misschien iemand die filmen kan voor een hoop minder geld? Een goede oplossing, zou je denken. Helaas niet. Sommige shots moeten in één keer goed zijn en daar heb je echt een professional voor nodig. Naast het filmen van het ruwe materiaal, heb je ook iemand nodig die goed kan bewerken. Het inhuren van je neefje voor honderd euro is eveneens een duur grapje als de trouwfilm niet is wat je verwacht.


Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation