Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Al gedacht over de trouwmuziek bij binnenkomst?

Misschien hoeven jullie er geen moment over na te denken: jullie liedje begeleidt je natuurlijk bij binnenkomst in de kerk of trouwzaal. Maar hebben jullie geen speciaal nummer? Dan kun je vast wat hulp gebruiken om die keuze te maken.

Niets is zo persoonlijker als muziek. Het roept herinneringen op en wat de één geweldig vindt, vindt een ander verschrikkelijk. Probeer een nummer te kiezen wat voor jullie een speciale betekenis heeft. Hebben jullie geen gezamenlijke song? Kies voor een nummer uit de tijd toen jullie aan het daten waren. Lekker terug naar de 80’s, 90’s of 00’s, voor veel mensen is het een feest der herkenning!

Big smile?

Zijn jullie van plan er een dynamisch feestje van te maken? Je hebt vast wel een nummer waar je blij van wordt. Krijg je direct een big smile van dit nummer of kun je niet stilzitten als je het hoort? Dat nummer is perfect om bij het begin van de ceremonie de toon te zetten.

Bruiloftsmars

Komt er nog geen nummer opborrelen? Misschien is er wel een lied dat past bij de sfeer van jullie bruiloft. Een klassieke sprookjesbruiloft leent zich bijvoorbeeld voor de bruiloftsmars, al dan niet in een meer moderne versie.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation