Afvallen met hulp afslankstudio voor de trouwjurk

Voordat je in het huwelijksbootje stapt, wil je graag nog een beetje gewicht verliezen of je lichaam iets strakker maken. Het beste advies dat wij daarbij aan jou kunnen geven, is: zoek een goede afslankstudio. Het vergt namelijk heel erg veel discipline om succesvol te afslanken in je eentje en in combinatie met de stress en drukte die de voorbereidingen van een bruiloft met zich meebrengen, blijkt deze afslanken vaak onmogelijk.

Afslankstudio voor vrouwen


Een afslankstudio heeft vaak bepaalde specialiteiten of vakgebieden. Veel afslankstudio’s hebben een gratis en vrijblijvend intakegesprek, zodat je goed kunt bepalen welke afslankstudio het beste bij jou past. Gewoon een belletje plegen kan ook voldoende zijn. Een professionele afslankstudio heeft coaches die een opleiding hebben gevolgd en/of certificaten hebben behaald. Bovendien blijft een goede afslankstudio zich regelmatig ontwikkelen. Laat je goed informeren en bepaal welke afslankstudio voor jou het beste resultaat zal brengen. Zo bestaan er ook afslankstudio’s speciaal voor vrouwen. Deze afslankstudio is gespecialiseerd in de probleemgebieden van vrouwen en hebben de meeste ervaring.

Coaching


Bij een afslankstudio is coaching heel erg belangrijk. Zonder goede ondersteuning heb je een grote kans om in een oud patroon te vallen. Een afslankstudio geeft uiteraard advies en informatie over eetpatronen, beweegpatronen en verantwoord afslanken. Wanneer je de hulp inschakelt van een afslankstudio, zal een persoonlijke coach ervoor zorgen dat je gezond gewicht verliest en ook een gezond gewicht behoudt.

Intakegesprek


Bij het intakegesprek bij de afslankstudio wordt er een analyse gemaakt van jouw lichaam en leefwijze. Je kunt hierbij je wensen of eventuele doelen aangeven, als je die al hebt gesteld. Gezondheid staat voorop, de afslankstudio zal ook aangeven wanneer een gesteld doel niet binnen de gehoopte tijd te behalen is. De afslankstudio kijkt naar jouw persoonlijke conditie, leeftijd en gezondheid en stelt op basis daarvan aan behandelplan samen. Elke afslankstudio werkt met een combinatie van goede coaching, een gezond voedingspatroon en een actiever bewegingspatroon. Gecombineerd met speciale behandelingen bereik jij zo op een gezonde manier jouw doelen en zal je stralen op je bruiloft als nooit tevoren!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation