7 tips om af te vallen voor je bruiloft

Als je wilt afvallen voor je bruiloft, is het zaak om ongezonde dieettrends te vermijden en enkele gemakkelijke veranderingen in je eet- en leefpatroon door te voeren waarmee je snel en duurzaam effect ziet. Door alle zaken die je moet regelen voor je bruiloft is het immers al een hectische tijd.

afvallen bruiloft met canabis olie

1. Eet elke drie tot vier uur


De sleutel tot succes bij gewichtsverlies is minstens elke drie tot vier uur iets eten. Vermijd dat je volledig uitgehongerd bent als je gaat eten. Het overslaan van maaltijden kan later leiden tot een eetbui. Mocht je toch eens wat later eten, dan kan je afvallen door CBD olie te gebruiken. Deze olie vermindert namelijk het hongerhormoon ghreline, waardoor je eetlust afneemt en je voorkomt dat je naar ongezonde snacks grijpt.

2. Gezonde tussendoortjes


Tussendoortjes bestaan idealiter uit een combinatie van gezonde eiwitten en vezels en zijn gemaakt van verse en onbewerkte voedingsmiddelen. Denk aan roggebrood met haring en uitjes of bleekselderij met pindakaas.

7 tips om af te vallen voor je bruiloft

3. Blijf uit de buurt van hongerdiëten


Met hongerdiëten krijg je minder dan 800 calorieën per dag binnen, wat kan leiden tot ongezonde eetgewoonten, een verhoogd risico op infecties en orgaanschade.

4. Stel je ideale eetplan samen


Bedenk wat je graag zou doen. Houd je van koken? Zoek een aantal voedzame, gezonde recepten. Beweeg je graag? Probeer een nieuw sport. Gemakkelijke dingen waarmee je meteen kunt beginnen, helpen je om je doelen te bereiken. Ook lukt het je hierdoor beter om je na de bruiloft aan je gezonde gewoonten te houden.

5. Ontwikkel een realistische kijk op je gewichtsverlies


Als een dieet onmogelijk lijkt, dan is het dat waarschijnlijk ook. Veel afvallen in korte tijd kan zelfs leiden tot gewichtstoename wanneer de bruiloft daadwerkelijk nadert. Stel jezelf liever kwantificeerbare doelen, zoals iedere week ten minste drie avonden koken of iedere dag een kwartiertje wandelen.

7 tips om af te vallen voor je bruiloft

6. Leer om van groenten te houden


Ruil chips om voor snacks op basis van groenten en geef omeletten en broodjes meer vulling door groenten toe te voegen. Zo krijg je niet alleen gezonde koolhydraten en vezels binnen. Ook vermijd je hiermee een overmaat aan zout, waardoor je vocht vasthoudt en je zwaarder lijkt dan je in werkelijkheid bent. Ook water drinken helpt om overtollig vocht af te voeren.

7. Zo drink je met plezier meer water


De gemakkelijkste manier om meer water te drinken is om het lekker te maken. Voeg meloen, bessen en citrusvruchten toe aan water voor extra smaak en voedingswaarde. Streef naar minstens acht tot tien glazen water per dag en zet een glas bij je bed. Dan heb je alvast één glas binnen voor het ontbijt.
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation