Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

5 originele ideeën om je trouwalbum samen te stellen

Er is iets heel bijzonders aan trouwen. Het is een moment waarop twee mensen samenkomen om hun liefde en verbintenis aan elkaar te beloven, in het bijzijn van hun vrienden en familie. Het is een dag die gevuld is met vreugde, hoop en beloften voor de toekomst. En het is een dag die voor altijd wordt vastgelegd in foto's en herinneringen. Voor veel bruidsparen is hun trouwalbum één van hun meest gekoesterde bezittingen. Een prachtige manier om je herinneringen aan je grote dag vast te leggen. Als je op zoek bent naar wat frisse ideeën om je trouwalbum samen te stellen, hier zijn er vijf om je op weg te helpen!

#1 Gebruik elementen eerdere shoot

Een fotoalbum maken van de grote dag is een verzameling herinneringen die je een leven lang zult koesteren. Een manier om ervoor te zorgen dat je trouwalbum écht speciaal wordt, is elementen van je verlovingsreportage erin te verwerken. Denk bijvoorbeeld aan dezelfde fotograaf of het naspelen van dezelfde poses.

#2 Mix & Match

Nee, je hoeft niet alleen maar statische afbeeldingen in je trouwalbum te verwerken. Je mag best een beetje openhartig zijn! Kies voor een mix van formele en openhartige foto’s. Zo leggen de formele foto’s juist de belangrijkste deals van je grote dag vast, terwijl openhartige foto's helpen om de emotie en het gevoel van de dag vast te leggen.

#3 Gebruik attributen

Gebruik attributen om je foto's een persoonlijk tintje te geven. Dit kan van alles zijn: van je huwelijksuitnodiging tot een sieraad dat je op je grote dag droeg. Niks te gek! Het is juist leuk om later door je trouwalbum te bladeren en alle persoonlijke details naar voren te zien komen. Trots op het eindresultaat? Kies er dan voor om je trouwalbum als fotocadeau aan enkele familie of vrienden te geven. Zo tover je binnen no-time een lach op hun gezicht!

#4 Neem foto's op van je gasten

Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen van je leven. Het is ook een dag waarop je je omringt met je naaste vrienden en familie, die allemaal een belangrijke rol in je leven spelen. Het is dus niet zo gek dat je misschien vergeet wie er op je bruiloft waren. Daarom extra leuk om foto’s van gasten in het trouwalbum te plaatsen. Zo kun je je niet alleen herinneren wie er op je huwelijk aanwezig waren, maar ook hoe ze er op die speciale dag uitzagen.

#5 Wees creatief met je lay-out

Denk buiten het traditionele fotoalbum en ga creatief om met hoe je je foto's weergeeft. Dat kan van alles zijn, van een plakboek-achtig album tot een online galerij. Het kan allemaal! Vaak kun je ook terecht bij één van de online aanbieders, waarbij je met plezier je eigen trouwalbum kunt maken met bijbehorende thema’s, kleuren en clip-arts!

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation