Welke.nl
Bruidstaart

Zoete verwennerij

De bruidstaart speelt al tijden een grote rol tijdens bruiloften. Een hoogtepunt van de dag is het samen aansnijden van een prachtige taart, die speciaal voor jullie is gemaakt.

lees verder

Bruidstaart

Laat je inspireren

Deze kleurrijke bruidstaarten zijn bijna te mooi om te eten

Wil je een bruidskleur die écht opvalt? Kies voor kleur! Natuurlijk moet de taart ook zo lekker zijn dat mensen nóg een stukje willen. Dat betekent: goed voorproeven dus!

Muziek bij het aansnijden van de bruidstaart

Misschien ben je erdoor geobsedeerd, misschien heb je er nog nooit een seconde over nagedacht: muziek bij het aansnijden van de bruidstaart. Het snijden van de bruidstaart is best wel een momentje op je bruiloft, dus daar mag best epic muziek bij!

Tradities aansnijden van de bruidstaart

Na het jawoord is het aansnijden van de bruidstaart. Dat aansnijden doen jullie samen. Er zijn aan het aansnijden ook allerlei tradities verbonden, laat je inspireren...

De bovenste laag van de taart

De traditie schrijft voor dat je de bovenste laag van de trouwtaart niet mag aansnijden, maar in de vriezer moet bewaren.

De mooiste bruidstaarten met bloemen

Voor veel bruidjes is de bruidstaart een item dat ze moeten afvinken van de checklist, maar eigenlijk is dit een ideaal moment om creatief te worden. Bruidstaarten bestaan er in allerlei vormen en smaken en is bij uitstek geschikt om een bruidsthema in door te voeren. Versier ‘m bijvoorbeeld met bloemen!

Herfstkoekjes naast de bruidstaart, yum!

Oké oké, een bruidstaart is prachtig en natuurlijk een traditie, maar koekjes... Koekjes zijn ook best geweldig! En een geweldig leuke en gezellige aanvulling op elk feestje. Wie lust er geen koekjes? Precies, niemand. Zie hier de lekkerste herfstkoekjes voor jouw herfstbruiloft!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation