Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Trouwambtenaar in Akkrum

Wat is daarop uw antwoord?

In ons land kun je bijna overal trouwen. Bij de gemeente waar de trouwlocatie onder valt wordt jullie een babs, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, aangewezen. Wil je dat jullie huwelijksvoltrekking persoonlijker, onderhoudender of leuker is....


dan kun je bij veel gemeenten zelf uit de trouwambtenaren kiezen. Waar dat niet kan of als je iets anders wilt, dan kun je ook een zelfstandig trouwambtenaar kiezen. Ook als deze uit een andere gemeente komt.

Trouwambtenaar tips
Een trouwambtenaar is beëdigd en officieel bevoegd om huwelijken te sluiten. Willen jullie een babs in de arm nemen van buiten de gemeente, dan wordt die door de gemeente in kwestie voor één dag beëdigd. Er zijn echter ook gemeenten die daar niet aan willen meewerken. Op zich hoeft dat geen probleem te zijn. In dat geval kunnen jullie ervoor kiezen om een ambtenaar van de gekozen gemeente het officiële deel van de ceremonie te laten verzorgen, waarbij de zelfstandig trouwambtenaar al het andere voor zijn of haar rekening neemt.

Trouwambtenaar voorbeelden
Kiezen jullie een zelfstandig trouwambtenaar, dan is het belangrijk dat jullie elkaar eerst goed leren kennen en er een klik ontstaat. Dat stelt de zelfstandig trouwambtenaar in staat om de huwelijksvoltrekking een persoonlijke noot mee te geven. Die aanpak zorgt voor meer diepgang, voor extra leuke momenten tijdens de ceremonie en ook voor ruimte om stil te staan bij bijzondere momenten en personen in het leven van bruid en bruidegom. Meerwaarde dus. Een zelfstandig trouwambtenaar kan op elke gewenste locatie een trouwceremonie verzorgen.


lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation