Welke.nl
Partyverhuur

Voor je eigen sfeer en voorkeur

Partyverhuur, ofwel partycatering- en verhuurbedrijven, helpen jullie graag als je een droomlocatie hebt gevonden, zonder dat daar faciliteiten zijn. In een mooie tuin bijvoorbeeld, in de natuur of op het strand. Geen nood, bij een partyservice bedrijf verhuren ze echt àlles!

lees verder

Partyverhuur

Laat je inspireren

Partytent huren? Deze 10 dingen moet je doen

Bij het huren van een degelijke partytent voor jullie bruiloft komt nog best wat werk en kosten kijken. Wees goed voorbereid en weet waar je aan begint! Na deze checklist is jullie partytent good to go.

Circusbruiloft met een rood gestreepte partytent

Voor wie als kind stapelgek was op het circus bestaat nu de circusbruiloft; een bruiloftsthema waar het vrolijke en joviale van het circus wordt herbeleefd. Eerste date gehad op de kermis of in het circus? Dan is dit thema speciaal voor jullie!

Trouwen met een beperkt budget

Gaan jullie binnenkort trouwen maar geen tienduizenden Euro’s uitgeven? Misschien willen jullie liever wat meer uitgeven aan een onvergetelijke reis of is het geld er simpelweg niet. Ook zonder enorm budget kunnen jullie een onvergetelijke trouwdag hebben.

Festival bruiloft

Het festivalseizoen is al een tijdje gaande en het blijft inspireren voor een bruiloft. Je zou met een select gezelschap je bruiloft kunnen vieren in een VIP area van een festival. Alleen is het dan over het algemeen niet een hele handige omgeving voor Opa en Oma.

Een bruiloft in een tent is hot!

En dan bedoelen we niet alleen in de zomer wanneer de temperaturen behoorlijk op kunnen lopen, ook in de winter is een volledig aangeklede partytent helemaal hip en hot!

10 Leuke trouwideeën

Laat je inspireren en lees hieronder de 10 tips en trics voor een heerlijke trouwdag!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation