Zo kies je een perfect kapsel voor je trouwdag

Kies je een professionele kapper of hairstylist voor je kapsel op je trouwdag, overleg dan met hem of haar om een proefsessie te houden. Bij zo’n proefsessie kun je samen kijken en overleggen over het model, de haarlengte en de kleur(en) van je kapsel.
kapsel trouwdag bruiloft

Welk kapsel op je trouwdag


Aan de hand van de adviezen van je kapper of hairstylist kom je tot de juiste beslissing. Wat daarbij helpt is als je een lapje stof van je bruidsjurk bij je hebt, zodat je de combinatie kunt zien en of het idee van het kapsel daarbij past. Zowel wat de coupe als de kleur betreft. Ook kun je natuurlijk foto’s van jouw favoriete kapsels meenemen. Dat helpt om de keuze te bepalen.

kapsel trouwdag bruid

Je haar voorbereidingen


Heb je van jezelf al mooi en natuurlijk vallend haar, laat het dan rond de 14 dagen voor je bruiloft nog een keer in model knippen en eventueel verven. Zorg ervoor dat je haren niet te zacht zijn en was ze een dag van te voren. Of laat dat door de kapper of hairstylist doen. Krullen zetten doet de kapper een dag voor de bruiloft

haar bruiloft doen

Waar het kapsel doen voor je trouwdag?


Op de dag van de bruiloft zelf wordt aan de hand van wat jullie bij de proefsessie hebben uitgekozen, het bruidskapsel gedaan. Bij de kapper, bij jou thuis of op de locatie, net wat je hebt afgesproken.

Geschreven door Pim Kisjes
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation