Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Welk kapsel als je kaal wordt? Coupes voor de kalende bruidegom

Je trouwdag is een speciaal moment in je leven, en je wilt er op je best uitzien, zelfs als je haar dunner wordt. Dus, als je een kalende bruidegom bent en je jezelf afvraagt welk kapsel het beste bij jou past, ben je op de juiste plek. Hier zijn enkele trendy en stoere kapsels die perfect zijn voor de kalende bruidegom.

De Buzz Haircut

Een tijdloze klassieker onder herencoupes, de 'Buzz Haircut', is bekend om zijn stoere uitstraling. Met een gelijke lengte over het hele hoofd, wordt het haar kortgeschoren, wat zorgt voor een strak en verzorgd uiterlijk. Deze stijl is niet alleen gemakkelijk te onderhouden, maar ook perfect voor mannen die wat dunner haar hebben.


Lees ook Herenkapsels 2024 | Bruidegom kapsels kort, halflang & lang


Welk kapsel bij dunner wordend haar mannen?

Als je haar dunner wordt, maar je nog steeds wat lengte wilt behouden, overweeg dan de 'Undercut' haarlook. Deze stijl omvat kortgeschoren zijkanten en achterkant, terwijl je bovenop wat lengte behoudt. Het contrast tussen kort en lang creëert een trendy en moderne uitstraling.

Bijna geen haar mee op je hoofd?

Soms is de beste optie om helemaal kaal te gaan. Scheren is niet alleen verfrissend, maar het zorgt er ook voor dat je zelfverzekerd en stijlvol overkomt. Vergeet niet om je hoofdhuid goed te verzorgen met een vochtinbrengende crème om irritatie te voorkomen.


Lees ook Grijs trouwpak voor de man in 2024 | Variërend van lichtgrijs tot antraciet


Verf je haar in een lichte kleur, zoals grijs of blond

Als je nog niet klaar bent om kaal te gaan, maar je wilt wel wat dunner wordend haar verbergen, overweeg dan om je haar in een lichte kleur te verven, zoals grijs of blond. Deze lichtere tinten zullen minder aandacht trekken naar dunner wordende plekken. Combineer dit met een 'Buzz Haircut' voor een strakke look.

Nog niet toe aan een korte coupe? Kies voor een haarstuk

Sommige mannen geven de voorkeur aan een non-chirurgische oplossing om hun kalende hoofd te bedekken. In dat geval is een haarstuk een uitstekende keuze. Zorg ervoor dat je voor kwaliteit kiest, aangezien goedkopere opties er vaak onnatuurlijk uitzien. Gemiddeld zullen de kosten tussen de €3.000,- en €3.995,- liggen, maar het resultaat is de investering waard. Ga je voor een haarstukje? Doe dit dan ruim voor de bruiloft, zodat je er nog goed aan kan wennen.


Lees ook Trends voor de bruidegom in 2024 | Trouwpakken & accessoires


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation