Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Herenkapsels 2024 | Bruidegom kapsels kort, halflang & lang

Ga je trouwen, dan wil je natuurlijk piekfijn voor de dag komen. Ook op het gebied van herenkapsels zijn er weer de nodige trends. Lees snel verder voor dé looks van 2024.

Shaggy haar voor de bruidegom

Hou je van nonchalant? Ga dan voor shaggy! Een kapsel met rommelige lagen is helemaal van nu. Heb je krullen of een slag in het haar, dan zit je met dit kapsel goed. Voordeel is dat je niet per se nét voor de bruiloft nog naar de kapper hoeft!


Lees ook Bruidegom laat haar doen bij Turkse kapper


Haartrend halflang haar naar achter gedragen met wet gel

Ben je je haar aan het laten groeien? Ga lekker door, want halflang haar dat je naar achteren draagt is hip. Zet het lekker in de gel en je look is compleet.

Grijze highlights

Grijs haar hoef je helemaal niet te verbergen. Denk aan George Clooney! Grijze highlights zijn hip en het mag dus gezien worden.

Lange zijscheiding met slag of krullen

Een lange zijscheiding kan ook heel goed als je krullend haar hebt! Sterk nog; dit kapsel is een echte trend in 2024. Het geeft je een chique, verzorgde uitstraling.

De fringe: haar naar voren gekamd & valt over het voorhoofd

De fringe is hot! Met dit kapsel kom je verzorgd én trendy voor de dag op je bruiloft. Voor deze look kam je het haar naar voren tot over je voorhoofd.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation